Crypto-Prijzen.nl

SubQuery wordt het eerste indexeringsprotocol dat Terra ondersteunt

SubQuery wordt het eerste indexeringsprotocol dat Terra ondersteunt

Na onlangs de ondersteuning voor Avalanche ( AVAX/USD ) aan te kondigen, blijft SubQuery zijn belofte van uitgebreide ondersteuning voor meerdere chains waarmaken.

Het protocol kondigde aan dat het het eerste indexeringsprotocol is dat Terra ( LUNA/USD ) ondersteunt, een blockchain-protocol dat een reeks algoritmische gedecentraliseerde stablecoins implementeert, dat vernam Invezz uit een persbericht.

Het elimineren van de noodzaak van aangepaste gegevensverwerking

De data-indexeringstechnologie van SubQuery geeft ontwikkelaars de middelen die ze nodig hebben om on-chain data voor hun apps en protocollen op te slaan, te ordenen en op te vragen. Door de backend te abstraheren, maakt SubQuery de behoefte aan aangepaste gegevensverwerkingsservers overbodig en kunnen ontwikkelaars zich concentreren op gebruikerservaring en productontwikkeling in plaats van hun eigen indexeringsoplossingen te creëren.

Ondersteuning van de gratis beheerde service van SubQuery en meer

Terra-ontwikkelaars krijgen volledige ondersteuning, tools, documentatie en andere voordelen van het SubQuery-ecosysteem. Zij komen ook in aanmerking voor deelname aan het Grants Program van het protocol.

De gratis beheerde service van SubQuery verwerkt honderden miljoenen verzoeken per dag en biedt infrastructuurhosting op ondernemingsniveau. Dit wordt mogelijk gemaakt door de uitgebreide ervaring van SubQuery met het creëren van de toonaangevende data-indexer in Polkadot ( DOT/USD ).

Sam Zou, oprichter en CEO van SubQuery, zei:

SubQuery is een fundamenteel onderdeel van de web3-infrastructuur en we zijn verheugd om de explosieve groei in Terra te ondersteunen. We kunnen niet wachten om te zien hoe teams in het Terra-ecosysteem gebruik maken van de toonaangevende indexeringstechnologie van SubQuery om snelle en veelzijdige dApps te bouwen.

Een toonaangevende oplossing voor het indexeren van gegevens

Sinds de oprichting vorig jaar heeft het protocol zich gevestigd als de belangrijkste oplossing voor het indexeren van gegevens in Polkadot. De snelle groei wordt weerspiegeld in haar betrokkenheid bij toonaangevende projecten zoals Moonbeam en Acala.

Deze versnelde groei heeft ervoor gezorgd dat SubQuery een prioriteitenlijst heeft gemaakt van nog eens vijf Layer-1 blockchains om dit jaar te ondersteunen, waarbij Terra de tweede van deze vijf is.

SubQuery netwerk wordt gelanceerd in Q2/2022

SubQuery is momenteel gericht op decentralisatie en tokenisatie om het SubQuery Network te bouwen, dat in het tweede kwartaal van dit jaar zal worden gelanceerd. Dit netwerk zal innovatieve betaalmethoden bevatten, eenvoudig en voor iedereen toegankelijk zijn en het indexeren van Terra-projecten vanaf het begin ondersteunen.

Het bericht SubQuery wordt het eerste indexeringsprotocol dat Terra ondersteunt verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*