Crypto-Prijzen.nl

SubQuery breidt data-indexeringsoplossing uit naar Avalanche

SubQuery breidt data-indexeringsoplossing uit naar Avalanche

Oplossing voor gegevensindexering SubQuery is verder uitgebreid dan de Polkadot (DOT) blockchain met de aankondiging van vandaag van integratie in het Avalanche (AVAX) ecosysteem.

Het data as a service platform biedt een blockchain ontwikkelaarstoolkit waarmee ontwikkelaars gemakkelijk toegang hebben tot on-chain gegevens. Met de tools kunnen blockchain gebruikers de gegevens verkennen, analyseren en transformeren.

De data-indexeringstechnologie helpt ontwikkelaars door de backend te abstraheren, zodat ze zich kunnen concentreren op gebruikersgerichte systemen en ervaringen. Op deze manier hoeven Layer 1 ecosystemen zich niet te concentreren op het aanpassen van hun gegevensverwerkingsservers.

SubQuery helpt blockchain ecosystemen om miljoenen zoekopdrachten af te handelen, een functie die nu beschikbaar is voor op Avalanche gebaseerde ontwikkelaars.

Naast het uitrollen van de data-indexeringsoplossing, biedt SubQuery ook alle andere gerelateerde functies. Deze omvatten documentatie, gratis beheerde hosting en vooral ondersteuning voor ontwikkelaars.

Het team van SubQuery zei in een op dinsdag gepubliceerd persbericht dat een productieklare versie van zijn tools de komende weken klaar zou moeten zijn voor Avalanche integratie.

Het platform is ook van plan om een ‘sneak peek’ van de technologie te presenteren op de Avalanche Summit die deze week in Barcelona plaatsvindt.

Het SubQuery protocol is gelanceerd in 2021 en heeft steun gekregen van verschillende top investeringsmaatschappijen. De groei in het afgelopen jaar omvat plannen voor een gedecentraliseerd tokenisatie platform, met ondersteuning voor gegevensindexering.

Het bericht SubQuery breidt data-indexeringsoplossing uit naar Avalanche verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*