Crypto-Prijzen.nl

STX prijsvoorspelling: Stacks zal waarschijnlijk opnieuw een break-and-retest maken

STX prijsvoorspelling: Stacks zal waarschijnlijk opnieuw een break-and-retest maken

De prijs van Stacks (STX/USD) explodeerde tijdens het weekend toen investeerders de snelle groei van niet-fungible tokens (NFT’s) die op Bitcoin’s technologie waren gebouwd, toejuichten. De STX prijs steeg naar een hoogtepunt van $ 2,6700, wat het hoogste niveau was sinds april van dit jaar. Deze rally bracht zijn totale marktkapitalisatie op meer dan $ 2,6 miljard, waarmee het de 56e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Bitcoin NFT’s winnen aan kracht

Stacks is een blockchain-project gebouwd op de overtuiging dat Bitcoin het beter kan doen in de gedecentraliseerde industrie. In tegenstelling tot Bitcoin heeft Stacks slimme contractfuncties waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde apps kunnen bouwen, zoals die in DeFi en NFT’s.

Transacties in het Stacks ecosysteem worden verrekend in Bitcoin, waardoor ze relatief aantrekkelijk zijn voor enthousiastelingen. Dit is opmerkelijk omdat de meeste NFT’s die tegenwoordig bestaan, zijn gebouwd met behulp van de blockchain van Ethereum. Vorige week verkocht Abraham Finley, een 12-jarige, een verzameling NFT’s ter waarde van ongeveer $ 8.000 op Stacks.

Tegelijkertijd kondigden de ontwikkelaars aan dat Satoshibles thuiskwam en gebruikmaakten van Stacks om van Ethereum naar Bitcoin te verhuizen. Satoshibles zijn een verzameling van 5.000 algoritmisch gegenereerde verzamelbare NFT’s.

Toch heeft Stacks een grote strijd voor de boeg om uit te groeien tot een toonaangevende speler in de industrie. Ten eerste bevindt Ethereum zich in een poleposition in de industrie. De meeste van alle NFT projecten die tegenwoordig bestaan, zijn gebouwd met behulp van de technologie van Ethereum. Tegelijkertijd winnen veel aankomende projecten zoals Polygon en Solana marktaandeel in de industrie.

Ondertussen staat de STX prijs voor de uitdaging om zijn bullish momentum te behouden naarmate het Fear of Missing Out (FOMO) momentum vervaagt. Historisch gezien hebben cryptocurrencies met parabolische bullish bewegingen de neiging om kort daarna uit te verkopen. Zo is de prijs van Shiba Inu vorige week met meer dan 28% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau.

STX prijsvoorspelling

STX price

De prijs van STX is de afgelopen weken flink gestegen. De Stacks prijs is meer dan 100% gestegen vanaf het laagste niveau in oktober. Terwijl het steeg, bewoog het zich boven het belangrijkste weerstandsniveau op $ 1,7831, wat het vorige hoogste niveau was. Het was ook de halslijn van het omgekeerde hoofd-en-schouderspatroon. De prijs ligt ook iets boven de 25 en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden (MA).

Daarom zal er waarschijnlijk een break-and-retest patroon plaatsvinden, waarbij de prijs teruggaat naar de belangrijkste ondersteuning op $ 1,7830 en vervolgens de bullish trend hervat.

The post STX prijsvoorspelling: Stacks zal waarschijnlijk opnieuw een break-and-retest maken appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*