Crypto-Prijzen.nl

Struct Finance voltooit financieringsronde van $3,9 miljoen

Struct Finance voltooit financieringsronde van $3,9 miljoen

Struct Finance voltooide een startfinancieringsronde van $ 3,9 miljoen om het vermogen van het ecosysteem om DeFi producten te creëren, aan te passen en te investeren, te verbeteren, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Onder de 24 elite-investeerders die deelnamen aan de ronde waren Avalaunch, AVentures Dao, Double Peak, FBG Capital, Antler, Arcanum Capital, Assymetries Technologies, Bison Fund, Infinity Ventures Crypto, Keychain Capital, Bixin Ventures, Finality Capital Partners, Lancer Capital, Lucidblue en meer.

Tools bouwen om renteproducten aan te passen

Struct Finance zal de nieuw verworven fondsen gebruiken om instrumenten te ontwikkelen waarmee instellingen hun renteproducten gemakkelijk kunnen aanpassen en opties kunnen toevoegen om gestructureerde producten te ontwikkelen die beter passen bij verschillende beleggersprofielen.

Mark Stanwyck, medeoprichter van Avalaunch:

Naarmate cryptomarkten volwassen worden en DeFi wortel schiet, wordt de behoefte aan geavanceerde instrumenten die in staat zijn om de eisen van institutionele en particuliere beleggers te ondersteunen, van het grootste belang. Struct biedt dit niet alleen, maar stelt gebruikers ook in staat om bestaande instrumenten samen te stellen, waardoor een eindeloze reeks strategieën ontstaat. Het team achter Struct heeft niets anders gedaan dan deze nieuwe concepten te bouwen en uit te voeren, en het is een eer om hen op hun reis te kunnen ondersteunen.

Een natuurlijke evolutie voor crypto ruimte

Gestructureerde producten gebruiken een combinatie van verschillende opties, renteproducten en andere financiële instrumenten om beleggingen aan te passen aan verschillende risicoprofielen, activaklassen en marktverwachtingen. Ze zijn een natuurlijke ontwikkeling in de crypto ruimte met de opkomst van derivaten op de markt.

Uitdagingen overwinnen

Veel protocollen die afgeleide instrumenten aanbieden, hebben last van gefragmenteerde liquiditeit omdat ze een veelvoud aan vervaldata hebben. Ze blijven echter instandhoudingsfuncties gebruiken die resulteren in ofwel grote veranderingen in disconteringsvoeten ofwel grote slippen.

Struct overwint deze uitdagingen door het gestructureerde productassortiment uit te breiden. Het platform biedt gebruikers een manier om rentetools aan te passen en superieure financiële producten te creëren.

Galen Law-Kun, Founding Partner bij Double Peak verklaarde:

Struct Finance markeert onze eerste DeFi investering in het AVAX ecosysteem. Onder leiding van Louis, Ersin en Miguel geloven we dat Struct Finance de gouden standaard zal bepalen voor slimme sjablonen met contracten. Zo kunnen mensen gemakkelijk hun eigen gestructureerde financiële producten vrijgeven op AVAX of verschillende andere ecosystemen. Double Peak Group is erg verheugd om deel uit te maken van deze reis om de mainstream adoptie naar DeFi te brengen en op de lange termijn een multichain toekomst voor Struct Finance te ondersteunen.

Jingcheng Li, Managing Director bij FBG Capital voegde toe:

Naarmate Defi naar het volgende niveau gaat, zal de markt voor derivaten in de toekomst aanzienlijk groeien en heeft het Struct Finance team de juiste producten om aan de marktbehoeften te voldoen. We zijn verheugd om dit veelbelovende team te ondersteunen.

Het bericht Struct Finance voltooit financieringsronde van $3,9 miljoen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*