Crypto-Prijzen.nl

Sterke ondersteuning voor Stellar Lumens: waar koop je XLM

Sterke ondersteuning voor Stellar Lumens: waar koop je XLM

Stellar Lumens handelt voor $0,18 met een 24-uurs handelsvolume van iets minder dan $305 miljoen. De 32e munt per marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur met 4,18% gestegen.

Zoek niet verder dan deze beknopte handleiding als je meer wilt weten over Stellar Lumens (XLM), of het goed is om nu te kopen, en de beste plaatsen om nu XML te kopen.

Beste plekken om nu XLM te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is XLM?

Stellar is een open netwerk waarmee geld kan worden verplaatst en opgeslagen. Toen het in juli 2014 werd uitgebracht, was een van de doelen het stimuleren van financiële inclusie door het bereiken van ‘s werelds niet-bankieren.

Kort daarna verschoven de prioriteiten naar het helpen van financiële bedrijven om met elkaar in contact te komen via blockchain-technologie.

De native token van het netwerk dient als een brug die het minder duur maakt om activa over de grens te verhandelen. Dit alles is bedoeld om bestaande betalingsproviders, die vaak hoge kosten in rekening brengen voor een vergelijkbare service, uit te dagen.

Stellar was oorspronkelijk gebaseerd op het Ripple Labs-protocol. Stellar is uniek omdat elke transactie slechts 0,00001 XLM kost, wat een fractie van een cent is.

Moet ik nu XLM kopen?

XML kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is het vaak niet mogelijk om van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Doe geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

XLM prijsvoorspelling

Wallet Investor ziet een geweldige toekomst voor het token en voorspelt dat het over vijf jaar voor $0,81 zal worden verhandeld. Als je er nu in investeert, zal je winst 351% zijn als WI correct blijkt te zijn. Een investering van $100 kan in 2027 oplopen tot $451.

XLM op social media

The post Sterke ondersteuning voor Stellar Lumens: waar koop je XLM appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*