Crypto-Prijzen.nl

Stepn stijgt met Binance promotie en marktkapitalisatie van $1 miljard

Stepn stijgt met Binance promotie en marktkapitalisatie van $1 miljard

Binance heeft aangekondigd dat STEPN (GMT) in totaal $3.000 aan STEPN (GMT) tokens heeft toegezegd als beloning voor een Swap Farming-weggeefactie. Het GMT-token, dat de afgelopen twee dagen een rally heeft gemaakt, is nu met 13% gestegen

Stepn overschreed ook de marktkapitalisatie van $1 miljard binnen een maand na hun IEO op Binance. Als je meer wilt weten over wat Stepn is, of het je een goed rendement kan opleveren, en de beste plekken om Stepn te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Stepn nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Stepn?

STEPN is een Web3 gamified lifestyle-app met leuke sociale elementen. Gebruikers kopen NFT-sneakers en wandelen, joggen of rennen ermee naar buiten om GST te verdienen, die ze kunnen gebruiken om nieuwe sneakers te maken en te maken.

Het platform wil dat mensen gezond blijven en tegelijkertijd plezier hebben. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om hun NFT-sneakers te leasen of te verkopen op de in-app-marktplaats.

De in-app-portemonnee slaat de GST inkomsten op. Het heeft een ingebouwde swap-functie.

Moet ik nu Stepn kopen?

Stepn kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

Stepn prijsvoorspelling

CoinQuora voorspelt dat de prijs van GMT binnenkort $5 zal bereiken. De voorspelling van de bearish marktprijs voor Stepn in 2022 is $0,005.

Stepn op sociale media

The post Stepn stijgt met Binance promotie en marktkapitalisatie van $1 miljard appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*