Crypto-Prijzen.nl

STEPN (GMT) cryptomunt bereikt ATH en stijgt nog steeds: hier kun je de munt kopen

STEPN (GMT) cryptomunt bereikt ATH en stijgt nog steeds: hier kun je de munt kopen

De STEPN (GMT) munt maakt sinds 28 maart een zeer sterke bull run en won de afgelopen 30 dagen meer dan 419,5%. Vandaag is het naar nog hogere hoogten gestegen en heeft de munt, op het moment van schrijven, een nieuwe all-time high (ATH) van $ 3,59 neergezet.

Om investeerders en handelaren die de STEPN (GMT) willen kopen te helpen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt. Hierin wordt uitgelegd wat de munt is, waar het te koop is en wat de prognose is van deze crypto valuta.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plekken om STEPN (GMT) te kopen

Omdat GMT zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt GMT nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om GMT nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor GMT wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder GMT.

Wat is STEPN (GMT)?

De STEPN (GMT) munt, gewoonlijk enkel GMT genoemd, is een van de twee native tokens van de STEPN app. De andere native token wordt aangeduid als GST.

De GMT token wordt gebruikt als een governance token voor de toepassing, terwijl de GST wordt gebruikt als een belonend token.

In een notendop, STEPN is een Web3 lifestyle app met leuke sociale elementen en een gamification ontwerp. Gebruikers gebruiken NFT sneakers, om buiten te wandelen, joggen of te hardlopen en hierdoor GST tokens te verdienen. De GST tokens kunnen dan worden gebruikt, om hogere levels te ontgrendelen of nieuwe NFT sneakers te minten.

Spelers kunnen er ook voor kiezen om hun NFT sneakers te leasen of te verkopen, op de in-app Marketplace.

Moet ik vandaag GMT kopen?

Als je wil investeren in een cryptocurrency die een sterke bullish trend vertoont, dan kan de GMT crypto een goede keuze zijn.

Desalniettemin, is het belangrijk om bewust te zijn van het feit dat het kopen van crypto valuta extreem volatiel is.

GMT prijsvoorspelling

Na een nieuwe recordhoogte te hebben bereikt, voorspellen cryptomarktanalisten dat de prijs van $ GMT eind april $ 4,0 zal bereiken.

$GMT sociale media-aandacht

Het bericht STEPN (GMT) cryptomunt bereikt ATH en stijgt nog steeds: hier kun je de munt kopen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*