Crypto-Prijzen.nl

Stephen Ehrlich zegt dat de uitverkoop in crypto een reflexmatige reactie is

Stephen Ehrlich zegt dat de uitverkoop in crypto een reflexmatige reactie is

De oprichter en CEO van Voyager Digital, Stephen Ehrlich, gelooft dat de ineenstorting van de cryptomarkt een reflexmatige reactie is op wat er op de markt gaande is. Hij deelde zijn gevoelens over de prestaties van de markt tijdens een interview op 6 november, waarbij hij opmerkte dat de huidige uitverkoop een zet op korte termijn is. Hij voegde eraan toe dat beleggers op het Voyager platform beleggers ondanks de bearmarkt crypto hebben zien kopen.

In het interview zei Ehrlich dat beleggers in Voyager Digital dips kochten in digitale activa zoals Cardano (ADA/USD), Decentraland (MANA/USD), het Voyager platformtoken, Solana (SOL/USD), Avalanche (AVAX/USD), evenals als toonaangevende crypto’s zoals Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD). Ehrlich legde uit waarom beleggers ondanks de crash van gisteren geld in dergelijke munten injecteerden, en zei dat het op de lange termijn solide platforms zijn.

Hij moedigde mensen aan om crypto te kopen en zei dat de huidige malaise een kans biedt om te investeren in toonaangevende munten. Ehrlich voegde eraan toe dat de crypto ruimte veel invloed heeft, vooral onder institutionele beleggers. Retailbeleggers kopen echter steeds vaker BTC en andere crypto’s zonder hefboomwerking.

Volgens hem zullen deze investeringen de cryptomarkt zien herstellen, net zoals zes weken geleden na een crash veroorzaakt door het crypto verbod in China. Hij gelooft echter dat de crypto ruimte iets meer tijd nodig heeft om een comeback te maken.

Crypto adoptie neemt toe

Ondanks dat het al meer dan een decennium bestaat, zei Ehrlich dat de cryptomarkt nog steeds volatiel is en zichzelf probeert te vestigen. Net als andere crypto voorstanders, gelooft hij dat meer groei de crypto ruimte zal helpen zijn volatiliteit af te werpen.

De oprichter van Voyager Digital voegde eraan toe dat de crypto ruimte meer zou worden gebruikt tijdens de feestdagen, met mensen die erover zouden praten tijdens Thanksgiving diners.

Ehrlich gaf ook commentaar op de voortgang van de Voyager betaalkaart en zei dat Voyager Digital enorme hoeveelheden aanmeldingen heeft gehad en dat het bedrijf bijna klaar is om de kaart te lanceren. Hij deelde mee dat de kaart zich momenteel in de preregistratiefase bevindt en dat meer dan 20% van de klanten van het bedrijf zich al hebben aangemeld.

Bovendien onthulde hij dat Voyager Digital het in Europa gevestigde betalingsbedrijf Coinify heeft overgenomen, dat de afgelopen week een enorme hoeveelheid activiteit heeft gezien toen mensen zich voorbereiden op het kopen van goederen via crypto voorafgaand aan de festiviteiten.

Hoewel hij toegeeft dat de Voyager betaalpas het uitgeven van cryptovaluta zal vereenvoudigen, merkte Ehrlich op dat mensen momenteel de betalingsrails van het bedrijf uitgebreid gebruiken.

Het interview van Ehrlich kwam nadat BTC gisteren ongeveer 7% van zijn waarde verloor en op een dieptepunt van $ 53.569,76 (£ 40.149,72) handelde. Op het moment van schrijven heeft de munt een deel van deze verliezen goedgemaakt om te handelen op $ 54.679,32 (£ 40.981.31).

The post Stephen Ehrlich zegt dat de uitverkoop in crypto een reflexmatige reactie is appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*