Crypto-Prijzen.nl

Stellar prijsvoorspelling: XLM worstelt met zijn belangrijkste hindernis

Stellar prijsvoorspelling: XLM worstelt met zijn belangrijkste hindernis

De prijs van Stellar (XLM/USD) steeg naar het hoogste niveau sinds 7 september toen de vraag naar de valuta steeg. De XLM prijs handelt op $ 0,3673, wat ongeveer 44% boven het laagste niveau deze maand is. Deze sprong brengt de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 8,75 miljard, waarmee het de 21e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Stellar fundamentele analyse

Stellar is een blockchain project dat zich in de grensoverschrijdende betalingsindustrie bevindt. Het project is ontwikkeld door een voormalige mede-oprichter van Ripple Labs en wordt momenteel beheerd door de Stellar Foundation.

Het Stellar netwerk helpt mensen bij het maken van digitale representaties van fiat-valuta’s zoals de USD en Euro. Tegelijkertijd heeft het een platform dat ontwikkelaars helpt hun eigen valuta te bouwen.

Circle, een toonaangevend blockchainbedrijf, heeft het bijvoorbeeld gebruikt om USD Coin te bouwen, een stablecoin die wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar. USDC wordt nu gewaardeerd op meer dan $ 32 miljard.

Stellar Foundation heeft ook aanzienlijke sommen geld geïnvesteerd in enkele van de toonaangevende startups. Zo investeerde het begin dit jaar 15 miljoen dollar in Airtm, een bedrijf dat mensen in staat stelt direct geld te verzenden en te ontvangen. Het investeerde ook $ 3 miljoen in Tribal Credit en $ 5 miljoen in Wyre.

Het grootste recente nieuws over Stellar kwam vorige week. In een verklaring zei MoneyGram dat het een grote deal had gesloten met Stellar, waardoor klanten USDC’s bij een van de merken van het bedrijf zullen opnemen.

Het idee hierachter is relatief eenvoudig. Een klant stuurt USDC naar een persoon in een ander land. De persoon gaat dan en trekt dit geld op bij een agent. Dit is mogelijk omdat USDC, in tegenstelling tot Bitcoin, een stablecoin is die wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar.

Vóór de deal werd gespeculeerd dat Stellar Foundation in gesprek was om MoneyGram over te nemen in een deal die zou zijn gewaardeerd op meer dan $ 1 miljard.

Stellar prijsvoorspelling

stellar price

De 1-dag grafiek laat zien dat de XLM prijs woensdag naar een hoogtepunt van $ 0,3760 is gestegen. Dit was een opmerkelijke prijsactie, aangezien de prijs boven de belangrijkste weerstand van $ 0,3690 uitkwam. De prijs ligt ook langs het 61,8% Fibonacci retracementniveau. Het wordt ook ondersteund door het 25 en 50-daags voortschrijdend gemiddelde.

Daarom zijn de vooruitzichten van de Stellar prijs op dit niveau neutraal. Ten eerste lijkt het alsof het een dubbel patroon heeft gevormd. Er is dus een kans dat het kan dalen. Aan de andere kant betekent een duidelijke doorbraak boven het hoogtepunt van vandaag op $ 0,3760 dat er meer kopers op de markt zijn.

The post Stellar prijsvoorspelling: XLM worstelt met zijn belangrijkste hindernis appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*