Crypto-Prijzen.nl

Stellar prijsvoorspelling: is XLM een goede koop in augustus?

Stellar prijsvoorspelling: is XLM een goede koop in augustus?

De prijs van Stellar Lumens (XLM/USD) had een sterke maand in juli. De munt daalde aanvankelijk met meer dan 27% en ging naar het maandelijkse dieptepunt van $ 0,1993. De munt steeg vervolgens met meer dan 50% naar een maandelijks hoogtepunt van $ 0,300.

Stellar is de munt om naar te kijken in augustus

De XLM prijs zal in augustus in de schijnwerpers staan, aangezien beleggers zich blijven concentreren op geruchten dat de Stellar Development Foundation (SDF) aan het onderhandelen was over een deal om MoneyGram over te nemen. MoneyGram heeft een marktkapitalisatie van meer dan $1 miljard.

Daarom, als de deal doorgaat, zal het bedrijf worden overgenomen voor meer dan $ 1,3 miljard. Als zodanig wordt het de grootste overname door een cryptocurrency bedrijf. Andere recente grote deals zijn de directe vermelding van Coinbase en de recente kapitaalverhoging van $ 900 miljoen door FTX.

Als zodanig zal de XLM token de munt zijn om in augustus naar te kijken, omdat beleggers en handelaren zich op de deal zullen blijven concentreren. Als dit gebeurt, is er een mogelijkheid dat de Stellar prijs terug zal stuiteren. Dit komt omdat het bedrijf zal profiteren van het wereldwijde netwerk van MoneyGram om zijn activiteiten uit te breiden. MoneyGram heeft vestigingen in bijna alle landen.

Ondertussen publiceerde Stellar onlangs haar tweedekwartaaloverzicht. De recensie gemarkeerd op Tribal Credit en Airtm. Tribal Credit ontving $ 18 miljoen, terwijl Airtm $ 15 miljoen ontving. Het doel was om fintech bedrijven te financieren die werken met de producten van Stellar.

Tegelijkertijd bleven de transacties in het netwerk stijgen. Het totale aantal Stellar accounts steeg met 20%, terwijl de hoeveelheid geld die in het netwerk werd verplaatst met 160% toenam. Het gemiddelde DEX volume steeg met 27%, terwijl het aantal totale operaties met 173% toenam.

In augustus zal de Stellar prijs reageren op de algehele prestaties van Bitcoin en andere altcoins. Met Bitcoin die boven $ 40.000 zweeft, is er een mogelijkheid dat het blijft stijgen en $ 50.000 test. Als dit gebeurt, zullen altcoins zoals XLM ook blijven stijgen.

Stellar Lumens prijsvoorspelling

Stellar Price

De dagelijkse grafiek laat zien dat de XLM prijs in juli een dubbelbodempatroon vormde op $ 0.2033. In prijsactie is dit patroon meestal een bullish teken. De prijs beweegt ook langs de 25 en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden (MA). De prijs ligt tussen de 78,6% en 61,8% Fibonacci retracementniveaus. Daarom zal de munt waarschijnlijk blijven stijgen, aangezien beleggers zich richten op het retracementniveau van 50% op $ 0,4315.

The post Stellar prijsvoorspelling: is XLM een goede koop in augustus? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*