Crypto-Prijzen.nl

stc Bahrain lanceert een officieel Chainlink knooppunt

stc Bahrain lanceert een officieel Chainlink knooppunt

stc Bahrain, een toonaangevende telecommunicatieprovider, is de eerste digitale enabler in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA) die een officieel Chainlink knooppunt (LINK/USD) lanceert. Het knooppunt biedt slimme contracten met toegang tot veilige off-chain berekeningen en een veilige bron van real-world data, zo leerde Invezz uit een persbericht.

Node is live op Ethereum Mainnet

Het knooppunt is live op Ethereum Mainnet (ETH/USD). Er zijn plannen om uit te breiden naar andere blockchains. De Oracle oplossing van Chainlink verbindt slimme contracttoepassingen met off-chain berekeningen, bestaande web API’s en andere blockchain netwerken. Het is bedoeld om het nut van dApps uit te breiden over het ecosysteem met meerdere ketens.

Prijsfeeds ondersteunen als eerste stap

Als eerste stap ondersteunt het Chainlink knooppunt van stc Bahrain Chainlink Price Feeds, die zeer betrouwbare en nauwkeurige marktgegevens leveren aan DeFi applicaties. Deze omvatten stablecoins, geldmarkten, derivaten en synthetische activa.

Door Chainlink Price Feeds te ondersteunen, decentraliseert het knooppunt bovendien de levering van gegevens in de keten, waardoor het ecosysteem wordt ondersteund naarmate de economische waarde en activiteiten op blockchain netwerken toenemen.

Saad Odeh, Chief Wholesale Officer van stc Bahrain merkte op:

Onze uitgebreide ervaring in het leveren van high-uptime telecominfrastructuur voor het Midden-Oosten zal ons helpen om de hoogste betrouwbaarheid te garanderen voor onze Chainlink node-implementatie. Dit toont verder onze toewijding aan de vooruitgang van de digitale economie, waar we zullen optreden als belangrijke enablers voor de technologieën van de toekomst, zoals blockchain, kunstmatige intelligentie en geavanceerde content- en cloudinfrastructuren.

Sergey Nazarov, mede-oprichter van Chainlink voegde toe:

Met een toenemende vraag naar gevalideerde gegevens om slimme contracttoepassingen te verbeteren, is er een groeiende kans voor toonaangevende infrastructuuraanbieders zoals stc Bahrain om hun diensten aan verschillende slimme contracten te leveren. Door de inzet van zijn eigen Chainlink knooppunt ondersteunt stc Bahrain de slimme contracteconomie door niet alleen kritieke gegevensinvoer te leveren, maar ook door zichzelf te positioneren om een breed scala aan off-chain berekeningen te bieden die essentieel zijn voor slimme contracten.

De nieuwste telecommunicatie infrastructuur

stc Bahrain bezit en exploiteert de nieuwste, meest diverse en meest betrouwbare telecommunicatie infrastructuur in Bahrein. In de toekomst zullen ze gebruik maken van Chainlink node-implementatie om veilige off-chain berekeningen uit te voeren en de levering van een grote verscheidenheid aan real-world datasets te ondersteunen.

Veel verschillende soorten gedecentraliseerde applicaties gebruiken om verschillende redenen Chainlink orakels. Deze omvatten toegang tot sportgegevens voor dynamische NFT’s, weergegevens voor verzekeringen, keepers om slimme contracten te automatiseren, verifieerbare willekeur voor on-chain gaming en meer.

Het bericht stc Bahrain lanceert een officieel Chainlink knooppunt verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*