Crypto-Prijzen.nl

Stash CEO zegt dat het een geschikt moment is voor particuliere beleggers om de cryptomarkt te betreden

Stash CEO zegt dat het een geschikt moment is voor particuliere beleggers om de cryptomarkt te betreden

Brandon Kreig, de CEO van Stash, is van mening dat dit de perfecte tijd is voor particuliere beleggers om in de crypto ruimte te investeren. Hij zei dit eerder vandaag tijdens een interview, waarbij hij opmerkte dat Stash investeerders een langetermijnbenadering biedt om crypto te omarmen. Volgens hem is het de missie van Stash om de alledaagse Amerikanen te helpen rijkdom op te bouwen en te laten groeien.

Hij voegde eraan toe dat het bedrijf enthousiast is over de mijlpalen die het heeft bereikt. Kreig wees erop dat het bedrijf er trots op was zijn klanten bloot te stellen aan Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD) via zijn volledig beheerde account, Smart platform.

Kreig merkte verder op dat Stash geen markttimer is. Als zodanig richten de klanten van het bedrijf zich niet op de vraag of de markt omhoog of omlaag gaat. Dit komt omdat ze regelmatig kleine bedragen investeren. Bovendien hebben ze een langetermijnvisie op de sector.

Kreig erkende dat het voor handelaren moeilijk is om te zeggen welke richting de cryptomarkt zal uitgaan. Hij zei echter dat Stash gelooft dat dit de ideale tijd is voor investeerders om de crypto-ruimte te betreden, eraan toevoegend dat de meeste mensen de sector niet begrijpen. Daartoe omarmde het bedrijf crypto’s omdat het mensen op een eenvoudige en gemakkelijke manier wilde helpen om toe te treden tot de crypto ruimte.

Een crypto-bull voor de lange termijn

Kreig gaf toe dat Stash een crypto-bull voor de lange termijn is. Hij voegde eraan toe dat hoewel het bedrijf een langetermijnbeleggingsthese en een volledig beheerde beleggingsrekening heeft, het nog steeds van mening is dat crypto investeringen slechts een klein deel van een gediversifieerde portefeuille zouden moeten zijn.

In het bijzonder zei kreig dat Stash pleit voor klanten om tussen 4-6% van hun portefeuille in crypto te investeren. Hij voegde eraan toe dat de benadering van Stash om beleggers te laten ploeteren inhield dat de blootstelling aan obligaties en vastrentende waarden werd verminderd en dat er enige blootstelling aan BTC en ETH werd geïntroduceerd in de Smart-portefeuille voor de lange termijn.

Dit nieuws komt terwijl de cryptomarkt slecht blijft presteren. Op het moment van schrijven verandert BTC, de leidende cryptovaluta door hoofdlettergebruik, van eigenaar voor $ 38.192,72 na het verlies van 11,14% van zijn waarde in de afgelopen 24 uur. De altcoin markt bloedt ook, met ETH die 14,17% keldert om te handelen voor $ 2.788,08.

La notizia Stash CEO zegt dat het een geschikt moment is voor particuliere beleggers om de cryptomarkt te betreden era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*