Crypto-Prijzen.nl

StarSharks sluit privé financieringsronde van $4,8 miljoen af

StarSharks sluit privé financieringsronde van $4,8 miljoen af

StarSharks, een community gedreven gaming ecosysteem gewijd aan het creëren, delen en ontwikkelen tussen spelers, heeft een private financieringsronde van $ 4,8 miljoen afgesloten, zo vernam Invezz uit een persbericht. De metaverse van het ecosysteem zal het geld gebruiken om spannende nieuwe games te maken en de groei van de gemeenschap te bevorderen.

Binance Labs en KuCoin Labs onder donateurs

De particuliere financieringsronde zag deelname van onder meer Binance Labs, Kucoin Labs en vele andere bekende investeerders. Onder hen waren 3 Commas Capital, Bas1s. Ventures, Basics Capital, AC Capital, Banter Crypto, Bigcoin Capital, DAO Maker, Exnetwork Capital, Forward Analytics, Everest Ventures Group, Everse Capital, Fundamental Labs, Gate.io Labs, Hyperedge Capital, ICO Drops en Geekcarptel.

Andere opmerkelijke investeerders waren Genblock Capital, Jsquare, Kirin Fund, Krypital Group, Momentum 6, Muhabbit, LD Capital, MarketAcross, NGC Ventures, SL2 Capital, Titans Venture, Redline Dao, Skyman Ventures, UniX, Vendetta Capital, Winkrypto, YBB Foundation, Infinity Ventures Crypto en YGG SEA.

Binance heeft voor ronde strategische investeringen gedaan in StarSharks

Binance Labs, de incubator en durfkapitaaltak van ’s werelds grootste cryptobeurs, heeft voorafgaand aan de financieringsronde een strategische investering gedaan in StarSharks. StarSharks, dat draait op Binance Smart Chain (BSC), is opgericht door prominente voormalige medewerkers van Google, Timi Studio en Binance.

Franky, de CEO van StarSharks, zei:

StarSharks is toegewijd aan het ontwikkelen van een state-of-art blockchain game platform, met als doel het delen en maximaliseren van de waarde van creativiteit door middel van co-creatie. We zijn dankbaar dat we worden ondersteund door meer dan 30 prestigieuze institutionele investeerders en gemeenschappen die geloven in de visie van StarSharks, en we kijken ernaar uit om samen het gameplatform van de volgende generatie te bouwen.

Het huidige GamiFi landschap verstoren

Het StarSharks project heeft als doel het huidige GameFi landschap, dat assets in één game isoleert, te ontwrichten. Investeerders, ontwikkelaars en spelers kunnen de Shark NFT’s binnen het ecosysteem bezitten, fokken en uitwisselen. Ze kunnen ook NFT’s overbrengen tussen games binnen de StarSharks metaverse.

NFT’s kunnen worden geleasd

De makers van het project zijn zich er terdege van bewust dat niet alle gebruikers het zich kunnen veroorloven om een NFT te kopen. Voor wie het geen optie is, kunnen NFT’s worden geleased. De functie “rent to play” activeert de liquiditeit en het gebruik van NFT activa volledig. Deze optie dicht de kloof tussen actieve spelers die niet genoeg geld hebben om instap NFT’s te kopen en NFT houders die geen tijd hebben om het spel te spelen.

The post StarSharks sluit privé financieringsronde van $4,8 miljoen af appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*