Crypto-Prijzen.nl

Stacks prijsanalyse: moet u investeren in Stacks (STX)?

Stacks prijsanalyse: moet u investeren in Stacks (STX)?

Tot nu toe is Ethereum in de hele cryptocurrency industrie de leider geweest als het gaat om slimme contractmogelijkheden en een aantal projecten die op zijn netwerk worden uitgevoerd, maar er is ook een druk geweest om deze ontwikkelingen aan Bitcoin toe te voegen.

Een van deze projecten is Stacks STX/USD, een Layer 1 blockchain protocol dat volledig is ontworpen om slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties (dApps) aan Bitcoin te leveren.

Op 10 juli creëerde en verkocht STX de eerste NFT op Bitcoin van de Stacks Foundation. Dit markeerde een nieuw begin van slimme contacten op Bitcoin. Het heette Cara Delevingne’s “Mine” en werd verkocht voor 18.000 STX.

Ontwikkelingen zoals deze verhogen de vraag naar het STX token en met het toegenomen circulerende aanbod zal de waarde ook toenemen.

Op 21 juli zagen we de introductie van Clarinet, een tool gebouwd door Ludovic Galabru die het proces van het ontwikkelen, testen en implementeren van slimme Clarity contracten stroomlijnde. Door de ontwikkeling van dergelijke tools kunnen we mogelijk zien dat veel meer ontwikkelaars geïnteresseerd raken in het ontwikkelen op Stacks, wat op zijn beurt de vraag naar het STX token zal vergroten en het circulerende aanbod en de waarde ervan zal vergroten.

Een ander interessant aspect van STX is dat gebruikers STX kunnen inzetten om als beloning BTC te verdienen. Dit wordt gedaan door middel van Proof-of-Transfer (Pox) dat naast Bitcoin draait en zijn netwerk als zender gebruikt. Dit wordt verdiend tegen een gemiddeld tarief van ongeveer 10%.

Stacks prijsanalyse: moet u investeren in Stacks (STX)?

Op 23 juli had Stacks een waarde van $ 1,08.

Om de huidige waarde te vergelijken met de potentiële groei, moeten we kijken naar het hoogste punt ooit.

STX had een hoogste waarde ooit van $ 2,92 op 5 april 2021. Laten we, om een beter beeld te krijgen van de ups en downs van de afgelopen tijd, eens kijken hoe het groeide in juni en juli.

Op 3 juni had het een van de hoogste waarden op $ 1,04 en een van de laagste op $ 0,53 op 22 juni. Echter, op 11 juli, nadat het nieuws kwam over de eerste verkochte NFT, steeg de waarde tot $ 1,45. Dit geeft ons een idee van de sprongen in de waarde die we van het STX token kunnen verwachten.

Met andere woorden, voor de prijs van $ 1,08 is STX een waardevolle investering, vooral gezien de nieuwe ontwikkelingen met tools zoals Clarinet en de Clarity programmeertaal. We kunnen verwachten dat de waarde tegen het einde van augustus zal stijgen tot $ 1,40.

The post Stacks prijsanalyse: moet u investeren in Stacks (STX)? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*