Crypto-Prijzen.nl

ssv.network injecteert $10M in ETH 2.0 staking infrastructuur

ssv.network injecteert $10M in ETH 2.0 staking infrastructuur

ssv.network heeft $ 10 miljoen opgehaald om de gedecentraliseerde stakingsinfrastructuur voor ETH 2.0 op te voeren, vernam Invezz uit een persbericht. Het open-source en gedecentraliseerde protocol, dat de toegang tot gedecentraliseerde Ethereum (ETH/USD) staking vereenvoudigt, lanceerde in oktober 2021 een DAO partnerprogramma om partnerschappen te versterken en de gemeenschap te vergroten.

Eerste protocol ooit dat veilige splitsing van validatorsleutels mogelijk maakt

ssv.network is het eerste protocol dat een veilige manier biedt om een validatorsleutel te splitsen tussen niet-vertrouwde nodes. Het draait op een knooppuntnetwerk dat onder consensus werkt om ETH beloningen voor stakers te helpen genereren. ssv.network bevordert de diversificatie van klanten en decentralisatie van Ethereum, geeft stabiliteit en robuustheid bij het uitzetten en faciliteert onbetrouwbare toegang tot stakingen.

Liquid staking protocollen een feit maken

Dergelijke technologie is van het grootste belang bij het oplossen van fundamentele problemen voor grote CEX’s en bestaande stakingsproviders, waardoor ze toegang krijgen tot de infrastructuur en stabiliteit die nodig zijn om liquide stakingsprotocollen op Ethereum 2.0 te ontwikkelen.

Een nieuw tijdperk in gedecentraliseerd uitzetten

Het gedecentraliseerde stakingsmodel is vooral belangrijk voor pools en liquide stakingsprotocollen. In veel gevallen neemt decentralisatie een achterbank in de gebruikerservaring. ssv.network maakt vloeibare DeFi protocollen en uitzetpools mogelijk.

De Layer 0 van Ethereum

Met de aanstaande Merge en de grote populariteit van ETH staking, heeft ssv.network zichzelf gepositioneerd als de Laag 0 van Ethereum. Het decentraliseert en systematiseert staking op infrastructuurniveau, net zoals Layer 2 blockchains doen voor schaalbaarheid.

SSV werkt samen met Coinbase, Gate.io Ventures, OKEX Ventures, NGC Ventures en meer, evenals ingebouwde ecosysteempartners zoals DappNode, Blocscape, Allnodes, Everstake, Valid Blocks, Chainlayer.io, Stakin, AMBER, RockX, Shardlabs en BloxStaking.

Alon Muroch, kernbijdrager bij ssv.network merkte op:

We hebben DV technologie in een zeer vroeg stadium geïdentificeerd als een cruciaal onderdeel in de overgang van Ethereum naar Eth 2.0. Het is ongelooflijk om het niveau van acceptatie en participatie in zo’n vroeg stadium in de levenscyclus van het netwerk te zien. ETH staking en DeFi zullen enkele van de kernthema’s van crypto zijn in 2022 en beide segmenten zullen enorm profiteren van de decentralisatie van de beveiligingslaag van Ethereum, die we Layer 0 noemen. 2021 was het jaar van L2, 2022 wordt het jaar van Layer 0.

La notizia ssv.network injecteert $10M in ETH 2.0 staking infrastructuur era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*