Crypto-Prijzen.nl

SS Lazio lanceert een fantoken op het platform van Binance

SS Lazio lanceert een fantoken op het platform van Binance

In een blogpost op woensdag 13 oktober onthulde Binance dat het een meerjarige overeenkomst heeft getekend met het SS Lazio sportteam waardoor Binance de officiële truisponsor wordt.

Naast het verschijnen van Binance op de trui van Lazio, krijgt het team ook de kans om het eerste sportteam te worden dat een fantoken lanceert op het nieuwe fantoken platform van Binance.

Binance Fan Token platform

Het Binance Fan Token platform opent een nieuwe manier voor sportfans om in contact te komen met hun favoriete sportteams/clubs.

De sportteams kunnen hun fantokens lanceren en de eerste uitgifte doen via Binance Launchpad. Fans hebben dan de vrijheid om het fantoken op Binance Exchange in te wisselen of ze te gebruiken om NFT’s te verzamelen of zelfs te stemmen over bepaalde beslissingen die door de teams voor de fans worden gereserveerd. De fantokens kunnen fans ook een kans geven op een één-op-één ontmoeting met hun favoriete teams.

Hoewel Lazio het eerste sportteam is dat zijn fantoken op het fantoken platform lanceert, wordt verwacht dat Binance meer teams zal aantrekken om een groter netwerk voor fans te creëren.

Binance lijkt in de voetsporen te treden van FTX en CryptoCom, die de afgelopen maanden allebei partnerschappen hebben gesloten met verschillende sportclubs.

Het Lazio fantoken (LAZIO)

Het LAZIO token is een utility token waarmee Lazio fans met het team kunnen communiceren en het wordt uitgegeven via het Binance Launchpad.

Het token zal naar verwachting een grote rol spelen bij het creëren van een spannende betrokkenheid van fans voor de supporters van het team door middel van verschillende unieke op betrokkenheid gebaseerde beloningen.

The post SS Lazio lanceert een fantoken op het platform van Binance appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*