Crypto-Prijzen.nl

Sportplatform GamyFi kiest NFT Battle Royale winnaar via Chainlink VRF integratie

Sportplatform GamyFi kiest NFT Battle Royale winnaar via Chainlink VRF integratie

Blockchain gaming- en fantasiesportplatform GamyFi Platform heeft vandaag een integratie aangekondigd met Chainlink (LINK/USD) Verifiable Random Function (VRF) op haar website. De integratie vond plaats op het Binance Smart Chain mainnet. Nu beschikt het platform over een controleerbare, fraudebestendige bron van willekeur die nodig is om een winnaar van de NFT Battle Royale game te kiezen. Dit resulteert in een fraudebestendige, volledig transparante en zeer opwindende gebruikerservaring.

In NFT Battle Royale spelen gebruikers tegen elkaar met behulp van NFT kaarten. Terwijl ze hun NFT kaarten upgraden, worden er steeds meer beloningen en nieuwe functies ontgrendeld.

Waarom Chainlink?

Chainlink is het kenmerkende orakelnetwerk voor het voortstuwen van hybride slimme contracten. De gedecentraliseerde Oracle netwerken geven programmeurs toegang tot de grootste verzameling veilige off-chain berekeningen en hoogwaardige gegevensbronnen om de mogelijkheden van slimme contracten op elke blockchain te verbeteren. GamyFi koos voor Chainlink VRF omdat het wordt ondersteund door Chainlink’s beproefde orakelinfrastructuur, gebaseerd op geavanceerd academisch onderzoek, en beveiligd door het genereren en verifiëren van cryptografische bewijzen die de integriteit waarborgen van elk willekeurig nummer dat aan slimme contracten is toegewezen.

Hoe werkt de VRF?

Chainlink VRF combineert de vooraf vastgelegde privésleutel van het orakelknooppunt en blokgegevens die niet bekend waren bij het indienen van het verzoek om cryptografisch bewijs te genereren, evenals een willekeurig getal. Zonder geldig bewijs accepteert het slimme contract van het GamyFi platform het nummer niet. Als het VRF proces niet fraudebestendig is, kan het cryptografische bewijs niet worden gegenereerd. Dit geeft alle gebruikers verifieerbare en geautomatiseerde zekerheid van de eerlijkheid van NFT Battle Royale, direct in de keten. De uitkomst kan niet worden gemanipuleerd door een externe partij, het team van het spelplatform of het orakel.

Gegarandeerde toegang tot een beveiligde RNG

Zonder een veilige random number generator (RNG) kunnen gebruikers geen eerlijke beslissing verwachten, omdat de winnaar niet willekeurig is. Om de systeemintegriteit te waarborgen en manipulatie te voorkomen, moet in het kader van RNG oplossingen voor slimme contracten naar een aantal beveiligingsaspecten worden gekeken. Blockchain mijnwerkers kunnen bijvoorbeeld RNG oplossingen exploiteren met behulp van blokhashes en andere on-chain gegevens. Aan de andere kant zijn traditionele gegevensaanbieders niet transparant.

The post Sportplatform GamyFi kiest NFT Battle Royale winnaar via Chainlink VRF integratie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*