Crypto-Prijzen.nl

Splinterlands verkoopt 6 miljoen Chaos Legion kaartpakketten

Splinterlands verkoopt 6 miljoen Chaos Legion kaartpakketten

Splinterlands, het meest populaire NFT gebaseerde play-to-earn kaartspel op het web, begon met de langverwachte algemene verkoop van zijn nieuwste “Chaos Legion” kaartpakketten, vernam Invezz uit een persbericht. Hoewel de verkoop gisteren begon, zijn er al meer dan 6 miljoen verpakkingen van in totaal 15 miljoen verkocht.

Meest gespeelde game op DappRadar

De succesvolle verkoop van de verpakkingen van Splinterlands komt niet als een verrassing. Het werd de meest gespeelde blockchain game op DappRadar in minder dan vijf maanden. Spelers kunnen kaartpakketten krijgen via Credits, die online kunnen worden gekocht voor DEC of SPS, de oorspronkelijke tokens van Splinterlands. Een airdrop systeem zorgt voor een eerlijke verdeling tussen gebruikers.

Jesse “Aggroed” Reich, CEO en medeoprichter van Splinterlands, zei:

Splinterlands is enthousiast over de voortgang van het spel. In één nacht hebben we meer omzet behaald dan in 2018, 2019 en 2020 samen. We groeien als kool. We voegen nieuwe spelers en nieuw geld toe, waardoor we meer creatieven en ontwikkelaars voor het bedrijf kunnen aannemen. Het leeft absoluut de crypto droom.

Kans om zeldzame kaarten te ontvangen

Iedereen die tijdens de pre-sale een aankoop heeft gedaan, maakt kans op zeldzame airdrop kaarten. Ten minste één kaart in elk pakket van 5 is zeldzaam of hoger. Kaarten kunnen ook worden omgezet in goudfolieversies, waarbij de waarde, het niveau en de verzamelkracht van de kaart toenemen in vergelijking met zijn reguliere tegenhanger van folie.

Vouchersysteem ondersteunt de eerste voorverkoop

De voorverkoop vond plaats achter een vouchersysteem, waar je 1 VOUCHER kon verhandelen samen met 4000 credits per pakket, wat overeenkomt met $ 4. Gebruikers konden VOUCHERS verkrijgen door SPS uit te zetten of ze in Hive Engine te kopen.

Airdrop systeem verhinderde uitverkoop

Het airdrop systeem heeft geholpen om voortijdige uitverkoop te voorkomen en de opwinding en haast van gebruikers om pakketten te kopen te beheersen, waardoor een eerlijke en gelijkmatige verdeling van kaarten in de loop van de tijd wordt gegarandeerd. Er wordt één nieuwe kaart onthuld en in de lucht gedropt om kopers te verpakken voor elk miljoen verkochte pakketten na de start van de algemene verkoop.

Splinterlands verhoogt websiteverkeer naar 10 miljoen sessies

Splinterlands heeft het potentieel om het aantal unieke actieve portefeuilles en hun websiteverkeer te verhogen tot meer dan 10 miljoen wekelijkse sessies. Dit komt door de stijgende populariteit en het gamified distributiemechanisme, dat cryptogames en NFT’s combineert en NFT kaarten classificeert op basis van waarde en zeldzaamheid.

De post Splinterlands verkoopt 6 miljoen Chaos Legion kaartpakketten verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*