Crypto-Prijzen.nl

Splinterlands spelers passeren 1 miljard gevechten markering

Splinterlands spelers passeren 1 miljard gevechten markering

Splinterlands, volgens Dapp Radar het populairste op NFT gebaseerde play-to-earn kaartspel van de afgelopen 6 maanden, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Spelers hebben meer dan een miljard veldslagen in de game gestreden, verneemt Invezz uit een persbericht.

De mijlpaal werd op 25 januari bereikt dankzij de steeds toenemende populariteit van het spel en de aanhoudende aanwezigheid aan de top van de ‘play-to-earn’ game hitlijsten.

Spelers kunnen ruilen, huren en vechten met NFT monsters

In Splinterlands mogen spelers hun op NFT gebaseerde monsters kopen, verkopen, ruilen, huren en vechten. De game combineert NFT’s met de crypto gameomgeving om het spelen zo lonend en leuk mogelijk te maken.

Jesse “Aggroed” Reich, CEO en medeoprichter van Splinterlands, zei:

Ik kan niet anders dan extatisch zijn. Dit is een historisch moment in de gamegeschiedenis en ik ben zo trots dat Splinterlands baanbrekend is in het spel om geld te verdienen.

7M “Chaos Legion” kaartpakketten verkocht

Dit is weer een grote mijlpaal voor Splinterlands. Onlangs werden bijna 7 miljoen van hun “Chaos Legion” monsterkaartpakketten verkocht, en slechts een paar dagen na de lancering.

Transparantie is de belangrijkste drijfveer voor beroep

Het indrukwekkende succes van deze P2E game toont het transformatieve potentieel van de hele niche. Door de volledige transparantie van het gedistribueerde grootboek kunnen gamers zien hoeveel van elk verschillende kaarttype er in het hele spel zijn. Dit is de belangrijkste drijvende kracht achter de oproep aan gamers.

Elke kaart heeft een individuele eigenaar en elke speler is vrij om ze te kopen, verkopen of ruilen, net zoals bij een fysieke kaart. De makers van het spel konden ze nooit van een speler afpakken.

400K+ actieve gebruikers, 4 miljoen dagelijkse transacties

Splinterlands heeft meer dan 400.000 actieve gebruikers en elke dag komen er veel nieuwe bij op het platform. Het biedt ook tot 4 miljoen dagelijkse transacties, waardoor het de meest actieve blockchain-gaminghub is die er bestaat.

Spelers kunnen tokens over blockchains overdragen

Splinterlands verlegt altijd grenzen. In het kielzog van een recente samenwerking met Terablock, kunnen Splinterlands spelers hun tokens over verschillende blockchains overdragen. Dit is mogelijk via de TeraBlock Bridge, die snelle en gemakkelijke tokenuitwisseling tussen netwerken mogelijk maakt. De bridge is geïntegreerd in het spelplatform.

La notizia Splinterlands spelers passeren 1 miljard gevechten markering era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*