Crypto-Prijzen.nl

SpiderDAO en BOTLabs kondigen samenwerking aan

SpiderDAO en BOTLabs kondigen samenwerking aan

SpiderDAO en BOTLabs GmbH, de ontwikkelaars van KILT Protocol, hebben plannen aangekondigd om identiteiten die zijn samengesteld uit VC’s (Verifiable Credentials) en DID’s (Decentralized Identifiers) met behulp van het KILT Protocol te integreren in SpiderDAO’s reeks routers, vernam Invezz uit een persbericht.

KILT geeft anonieme verifieerbare inloggegevens uit

KILT is een gedecentraliseerd blockchain protocol voor het uitgeven van zelf-soevereine, anonieme verifieerbare referenties. Het kan identiteit vertegenwoordigen en tegelijkertijd anonimiteit garanderen, waardoor het oude vertrouwensproces naar echte verifieerbare referenties zoals ID-kaarten naar de digitale wereld wordt gebracht, maar niet ten koste van dataprivacy.

Het kan ook worden gebruikt om id’s te maken voor services, machines, routers en alles waarop identiteiten kunnen worden ontwikkeld.

Een krachtig hulpmiddel voor de privacy en bescherming van consumenten

Door een volledig gedecentraliseerde manier voor het uitgeven, bewaren en verifiëren van referenties te combineren met een VPN router van wereldklasse, alles in één enkele hardware eenheid, zullen de partners een krachtig hulpmiddel creëren voor de privacy en bescherming van de consument. Deze integratie helpt ook om verlies van controle over persoonlijke gegevens en identiteitsdiefstal te voorkomen.

Nathan Vary, CEO van SpiderDAO, merkte op:

SpiderDAO is verheugd om samen te werken met BOTLabs GmbH bij het uitwerken van hun uitgebreide roadmap. We kijken ernaar uit om onze klanten toonaangevende beveiliging te kunnen bieden en verdere bescherming van hun online privacy te kunnen bieden door gebruik te maken van het KILT protocol binnen onze SpiderVPN routers. Aangezien steeds meer gebruikers gedecentraliseerd en veilig eigendom van persoonlijke gegevens eisen, verwachten we een spannende samenwerking op lange termijn.

Ingo Rübe, oprichter van KILT Protocol en CEO van BOTLabs GmbH, voegde toe:

We waren geïnteresseerd in een samenwerking met SpiderDAO vanwege hun unieke benadering van governance door middel van machine-identiteit. SpiderDAO heeft het potentieel om internettoegang te democratiseren en we zijn blij om deel uit te maken van deze reis. Het KILT protocol werd in november een volledig gedecentraliseerde blockchain en we kijken ernaar uit om nieuwe tools te testen die governance initiatieven in het Polkadot ecosysteem bevorderen.

Meerlaagse governance configuratie op basis van Polkadot

SpiderDAO’s meerlagige governance configuratie is gebaseerd op software- en hardwaretools die zijn gebouwd op Polkadot (DOT/USD), wat resulteert in de benadering “één router, één stem”. Gebruikers kunnen ID verificatie verkrijgen met behulp van een combinatie van het serienummer van de router en het MAC adres en de DID met behulp van het KILT protocol. De DID maakt het moeilijk om de identiteit van een gebruiker te kopiëren of te imiteren, omdat het wordt geïmplementeerd als een extra middleware-laag.

The post SpiderDAO en BOTLabs kondigen samenwerking aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*