Crypto-Prijzen.nl

SPACE haalt $7 miljoen op om de economische ruggengraat van de metaverse te vormen

SPACE haalt $7 miljoen op om de economische ruggengraat van de metaverse te vormen

SPACE Metaverse heeft $ 7 miljoen opgehaald in een financieringsronde die wordt ondersteund door Coinfund, Dapper Labs, Animoca Brands, Digital Currency Group, Hof Capital en anderen om verschillende metaverses te koppelen aan een parallel rijk, leerde Invezz uit een persbericht.

100+ lucratieve partnerschappen in kunst, mode en muziek

Het SPACE project is gelanceerd met een Early Access Alpha versie met meer dan 10.000 gebruikers. De initiële ruimtes omvatten wat onmiddellijk beschikbaar is in de huidige metaverses, waaronder kunst, mode en muziek. Iedereen kan deelnemen aan deze virtuele ruimtes en interacties hebben. SPACE heeft meer dan 100 partnerschappen gesloten met toonaangevende entiteiten in de kunst-, mode- en muziekindustrie.

De nieuwe grens van sociale handel

Het doel van SPACE is om de virtuele wereld te zijn die de nieuwe grens van sociale handelservaringen in de metaverse creëert. Het is bedoeld om de gemakkelijkst toegankelijke, maar volledig meeslepende metaverse ervaring voor gebruikers en merken te ontwikkelen door een levendige economie van de gebruiker te creëren door kennis te verenigen, eerlijke verdeling van beloningen en gemeenschappelijke inspanningen.

Batis Samadian, oprichter van SPACE, merkte op:

Terwijl de metaverse massale acceptatie blijft krijgen en een plaats wordt waar veel mensen elkaar ontmoeten om te socializen, is een natuurlijke evolutie commercie, en daar is de ruimte op gericht. Gebruikers willen shows kunnen bekijken, items kopen, items verkopen en zich bezighouden met digitale goederen binnen de metaverse. Space bouwt de Shopify voor de metaverse om makers in staat te stellen hun digitale items op een kant-en-klare manier te verkopen en gebruikers in staat te stellen deze te kopen.

Vanessa Grellet van Coinfund zei:

We zijn verheugd om deel uit te maken van SPACE omdat ze de leider zijn in het bouwen van de virtuele commerciële wereld. De race is begonnen voor de weinige spelers die de toekomst van evenementen en commercie naar Web 3 zullen brengen, en we zijn er zeker van dat SPACE een van hen zal zijn.

Sandeep Nailwal van Polygon (MATIC/USD) toegevoegd:

Ik ben blij om te zien dat Polygon Studios projecten als Space steunt. De race is begonnen voor de weinige spelers die de toekomst van werk en commercie naar Web3 zullen brengen, en het SPACE team is een van de meest veelbelovende spelers om leider te worden in het bouwen van een virtuele handelswereld.

The post SPACE haalt $7 miljoen op om de economische ruggengraat van de metaverse te vormen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*