Crypto-Prijzen.nl

Spaanse Prosegur Crypto wordt Bit2Me bewaarder

Spaanse Prosegur Crypto wordt Bit2Me bewaarder

Bit2Me, een Spaans bedrijf dat op crypto gebaseerde technologische financiële diensten aanbiedt, zal een deel van zijn geld in Prosegur Cash’s cryptocurrency custody-service, Prosegur Crypto, houden, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Zorgen voor een maximaal beschermingsniveau

Bit2Me is een van de eerste Spaanse bedrijven die een maximaal niveau van digitale en fysieke cryptobescherming hanteert. Het partnerschap demonstreert innovatie van zijn kant, namelijk door een deel van de inkomsten uit cryptocurrency van zijn bedrijf in de geavanceerde bewaardiensten van Prosegur te houden.

Dankzij de samenwerking zullen Bit2me klanten zich veilig voelen, wetende dat fondsen op het hoogste niveau worden bewaard.

Leif Ferreira, mede-oprichter en CEO van Bit2Me, merkte op:

Bij Bit2Me innoveren we voortdurend, het bewijs hiervan is de lancering van de grootste ICO in de geschiedenis van Spanje, om het voorkeursplatform op de markt te blijven dat veilige en gebruiksvriendelijke oplossingen biedt. We willen onze klanten ook het meeste vertrouwen geven door voorop te lopen op het gebied van beveiliging bij de bewaring van onze crypto activa. Voor dit alles hebben we Prosegur Crypto gekozen als de meest geavanceerde oplossing van alle huidige bewaaroplossingen die op de markt bestaan.

Raimundo Castilla, CEO van Prosegur Crypto, voegde toe:

We zijn zeer tevreden dat een bedrijf als Bit2Me, een leider en innovator in de cryptocurrency sector, heeft vertrouwd op onze bewaaroplossing. De Crypto Bunker is zonder twijfel een van de meest innovatieve en veilige oplossingen die er ter wereld bestaan. De fysiek digitale combinatie lost echte problemen op voor veel operators in het crypto ecosysteem. De beheerders van deze fondsen zijn zich steeds meer bewust van de noodzaak om over de meest geavanceerde mogelijkheden te beschikken voor de bescherming van hun activa en Prosegur Crypto speelt in op deze behoefte zonder de hoge investeringen die ze nodig hebben aan te pakken.

Een pionier die innoveert

Prosegur Crypto heeft een zeer innovatieve dienst voor het bewaren van digitale activa ontwikkeld. Er is geen andere opslagservice voor crypto activa zoals die van hen op de markt. De bewaringsoplossing, Crypto Bunker, integreert de meest geavanceerde fysieke beveiligingsprotocollen die er bestaan met geavanceerde cryptografische technologie. De omgeving is gebaseerd op een 360 graden ontoegankelijkheidsbenadering met meer dan 100 beschermingsmaatregelen, zes geïntegreerde beveiligingslagen en twee koude systemen.

The post Spaanse Prosegur Crypto wordt Bit2Me bewaarder appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*