Crypto-Prijzen.nl

Solv transformeert fondsenwerving via innovatieve initiële voucheraanbieding

Solv transformeert fondsenwerving via innovatieve initiële voucheraanbieding

Solv Protocol heeft het begrip fondsenwerving getransformeerd door de introductie van IVO of Initial Voucher Offering, leerde Invezz uit een persbericht. Niemand heeft dit ooit eerder gedaan, maar het heeft volgens het platform een enorm potentieel voor de toekomst.

Wat is het doel van een IVO?

IVO’s omvatten het slaan van vouchers, financiële NFT’s die ecosysteemtokens bevatten. Vroege investeerders ontvangen deze vouchers, die voldoen aan de ERC-3525 tokenstandaard. Het karakter van deze standaard is semi-fungeerbaar. Hiermee kunnen gebruikers vergrendelde tokens verhandelen, splitsen, beheren of samenvoegen.

Solv zal 1 miljoen $SOLV tokens uitgeven via de IVO, die vandaag plaatsvindt op de Solv marktplaats en het Binance NFT platform.

De beste token standaarden combineren

Het gebruik van deze vouchers combineert het beste van symbolische normen. Het maakt gebruik van ERC-20 liquiditeit en de beschrijvende kenmerken van de ERC-721 tokenstandaard. Daarnaast introduceert het het splitsen en samenvoegen van vouchers en verhoogt het het aantal use-cases voor vouchers, wat de weg vrijmaakt voor een nieuw tijdperk van oplossingen voor fondsenwerving.

Ryan Chow, medeoprichter van Solv, legde het idee achter IVO uit:

In de cryptowereld van vandaag is aandacht de schaarse hulpbron. Om gebruikers het lange spel te laten spelen, moeten teams ervoor zorgen dat hun interesse en die van de gebruikers goed op elkaar zijn afgestemd. De beste manier om dit te doen? Vesting penningen. Dus hebben we IVO bedacht, een geheel nieuwe manier om vesting tokens te verspreiden – via Vesting Vouchers – en we geloven dat dit de hoeksteen kan worden voor sterke en langdurige relaties met projectgebruikers.

NFT’s kunnen financiering binnenkomen

Solv tokens kunnen geheel of gedeeltelijk worden verkregen op secundaire markten. Ze bieden NFT’s een nieuwe kans om de financiële wereld te betreden. Een IVO kan liquiditeit genereren voor investeerders en projecten en tegelijkertijd toegang bieden tot onderhandse verkopen. Vouchers hebben tokens die erin zijn vergrendeld, waardoor ze een intrinsieke waarde behouden.

Dit maakt ze heel anders dan conventionele NFT’s, die speculatieve video- en afbeeldingsbestandsindelingen mogelijk maken.

Tokens worden zes maanden na verkoopdatum ontgrendeld

Solv tokens worden lineair ontgrendeld gedurende zes maanden vanaf de datum van de openbare verkoop. Alle team- en investeerderstokens zijn vergrendeld in de beginfase. Een dergelijk model is nog nooit eerder in een live-omgeving gebruikt.

The post Solv transformeert fondsenwerving via innovatieve initiële voucheraanbieding appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*