Crypto-Prijzen.nl

SolRazr sluit een financieringsronde van $1,5 miljoen af

SolRazr sluit een financieringsronde van $1,5 miljoen af

Op Solana (SOL/USD) gebaseerd durfplatform Het innovatieve gedecentraliseerde ontwikkelaarsecosysteem van SolRazr is ontworpen als het enige platform voor ontwikkelaars en fondsenwerving voor projecten die voortbouwen op de Solana-blockchain. Het omvat Launchpad, Accelerator en Developer Tools.

Ondersteuning van DeFi groei op het SOL netwerk

SolRazr wil ook de groei van gedecentraliseerde financiering op het netwerk ondersteunen volgens medeoprichter Sreekanth Kalapur, die eraan toevoegde:

“Solana zal SolRazr aansturen om projecten te helpen razendsnel kapitaal aan te trekken en investeerders te helpen bij te dragen tegen verwaarloosbare transactiekosten. Het platform is niet alleen snel en goedkoop, maar ook veilig en botbestendig, en biedt eerlijke en echt gedecentraliseerde toewijzingen voor de SolRazr gemeenschap SolRazr is niet zomaar een lanceerplatform, we bouwen een platform met een groot aantal ontwikkelaarstools om iedereen te helpen snel op Solana te bouwen.”

SolRazr zal gebaseerd zijn op een allocatiemodel dat retailbeleggers die gebruikmaken van NFT’s in dit ecosysteem uniek zullen vinden. Solana wordt op de markt gebracht als de snelste blockchain en ondersteunt 50.000 transacties per seconde (TPS). Het heeft 200 knooppunten over de hele wereld en een Proof-of-Stake (PoS) blockchain met een pBFT-afgeleid consensusmechanisme.

SolRazr medeoprichter Vijay Kalangi merkte op:

“Blockchains en cryptocurrencies worden algemeen geaccepteerd met toenemende belangstelling van institutionele beleggers. We zijn echter nog erg vroeg en zelfs nog niet bij 1% van de wereldwijde technologische acceptatie in digitale activa en projecten. We zijn nog maar net aan het ontdekken waartoe het full-service SolRazr ecosysteem in staat is, en we kijken ernaar uit om dat binnenkort te onthullen.”

Onlangs heeft SolRazr $ 1,5 miljoen opgehaald in een financieringsronde, waaraan Ascensive Assets, Moonrock Capital en Morningstar Ventures deelnamen. Andere opmerkelijke deelnemers waren Divergence, Genesis Block Ventures, CMS Holdings, Genblock Capital en Skynet Trading. Sommige angel investeerders droegen ook bij.

SolRazr managing partner Jonathan Habicht zei dat Moonrock Capital verheugd was om deel uit te maken van de SolRazr reis, en voegde toe:

“SolRazr en zijn kerncomponenten zijn gemaakt om tegemoet te komen aan verschillende adoptiekritieke behoeften van het Solana blockchain ecosysteem. Het is een platform dat is ontworpen en ontwikkeld door een toonaangevend team van experts en blockchain veteranen.”

The post SolRazr sluit een financieringsronde van $1,5 miljoen af appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*