Crypto-Prijzen.nl

SolRazr gaat live en heeft tot doel $250.000 op te halen

SolRazr gaat live en heeft tot doel $250.000 op te halen

Venture-platform SolRazr, dat een gedecentraliseerd ontwikkelaarsecosysteem voor de Solana blockchain introduceerde, heeft aangekondigd dat het Launchpad op 4 oktober 2021 live gaat. SOLR, hun native crypto-token, zal worden aangeboden om kapitaal van $ 250.000 aan te trekken. Ook IDO van SolRazr wordt gelanceerd via hun platform, verneemt Invezz uit een persbericht.

Het bedrijf zal een paar dagen voor de IDO het aantal SOLR tokens dat wordt aangeboden tijdens de verkoop en de aanbiedingsprijs bekendmaken. Het is mogelijk om 50% van de IDO tokens onmiddellijk te ontgrendelen. De rest wordt verdeeld tegen 10% per maand over 5 maanden. SolRazr is ontwikkeld om te fungeren als het daadwerkelijke fondsenwervingsplatform voor softwareprojecten op Solana en zal zorgen voor een krachtig netwerk om de ontwikkeling van het veelbelovende DeFi-ecosysteem te versnellen.

Sreekanth Kalapur, mede-oprichter van SolRazr, zei:

“SOLR zal fungeren als een utility-token en staat centraal in de functionaliteit van ons Launchpad. Toekomstige toewijzingen aan de komende IDO’s op ons platform vereisen dat SOLR-tokens worden ingezet.”

Maksym Kyryliuk, mede-oprichter van CryptoDiffer, voegde toe:

“CryptoDiffer is er trots op de mediapartner van Solrazr te zijn. We zijn van plan nauw samen te werken met het Solrazr-team om cryptogemeenschappen bewust te maken van nieuwe rijzende sterren van het Solana ecosysteem die rechtstreeks van het Solrazr lanceringsplatform komen!”

Vladyslav Skakun managing partner bij ZBS Capital, merkte op:

“ZBS Capital is er trots op Solrazr te ondersteunen, een innovatief project dat Launchpad, Accelerator en Developer Tools op Solana aanbiedt. ZBS Capital deelt de visie van Solrazr en we zullen onze middelen inzetten om te helpen bij het vinden van projecten in een vroeg stadium die gericht zijn op het bouwen op Solana en verbinden ze met het Solrazr team voor toekomstige samenwerking!”

SolRazr is bot-proof, goedkoop en snel

Volgens Kalapur is het platform zeer veilig, geoptimaliseerd voor snelheid, performant en goedkoop in gebruik. Hij voegde eraan toe dat SolRazr veel meer was dan een lanceerplatform. Met het platform met ontwikkelaarstools die ze maken, kan iedereen applicaties op Solana implementeren. SolRazr maakt gebruik van non-fungible tokens (NFT’s) op Solana, een uniek toewijzingsmodel voor particuliere klanten.

Alleen ‘multi-threaded blockchain’ in de branche

Dankzij de optimalisatie van Solana kan het 50.000 transacties per seconde aan. GPU hardware verwerkt ze parallel, waarbij Solana de “enige multi-threaded blockchain” in de crypto-ruimte is. Dit is een van de redenen waarom het zo populair wordt bij institutionele klanten. Volgens een rapport van de Europese digitale vermogensbeheerder CoinShares is Solana een institutionele favoriet geworden.

The post SolRazr gaat live en heeft tot doel $250.000 op te halen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*