Crypto-Prijzen.nl

Solana’s Mango Market DEX heeft $70 miljoen opgehaald, moet u SOL kopen?

Solana’s Mango Market DEX heeft $70 miljoen opgehaald, moet u SOL kopen?

Solana SOL/USD heeft de laatste tijd nogal wat ontwikkelingen doorgemaakt, die allemaal de prijs hebben beïnvloed.

Op 10 augustus boekte Solana enorme vooruitgang met het Solana Bridge Wormhole, dat de inter-blockchain berichtoverdracht begon te ondersteunen.

Dit is een gedecentraliseerde brug die veel projecten de mogelijkheid heeft gegeven om tokenized activa naadloos over blockchains te verplaatsen.

De financiering van Mango Markets als katalysator voor groei

Dat gezegd hebbende, op 11 augustus bracht Mango Markets, de gedecentraliseerde beurs op de Solana blockchain, $70 miljoen op in een MNGO tokenverkoop.

Mango Markets heeft zijn eigen cryptocurrency token, MNGO.

De laatste minuten van de tokenverkoop lieten slechts $ 70.462.383 achter in tokens.

Mango is een DEX die een handelscentrum biedt voor spotmarkten, eeuwigdurende futures en leningen door zijn liquiditeit te betrekken uit zijn eigen pool naast Serum.

Serum is Solana’s alternatief voor Uniswap, dat wordt ondersteund door de oprichter van FTX, Sam Bankman-Fried. Houd er rekening mee dat deze verkoop gesloten was voor mensen uit de VS.

Dat gezegd hebbende, zal deze gedecentraliseerde beurs die op de Solana blockchain draait, zeker een toename van zijn activiteit zien, wat het potentieel heeft om de prijs van SOL hoger op te drijven.

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 12 augustus was de prijs van het Solana (SOL) token $ 41,38.

In de afgelopen 24 uur steeg het handelsvolume met 6,20% en de marktkapitalisatie met 2%. De hoogste waarde ooit die het token ooit had, was op 18 mei, waar het werd gewaardeerd op $ 58,03.

Dat gezegd hebbende, als we kijken naar de prestaties in juli, varieerde het van $ 37,56 op 7 juli en daalde naar $ 22,21 op 20 juli, wat betekende dat het een waardeverschil van 40% zag gedurende de hele periode van de maand.

Gezien het feit dat Mango Market op de Solana Blockchain draait en een deel van een liquiditeitspool genaamd Serum gebruikt, die ook deel uitmaakt van Solana, kunnen we verwachten dat deze toename in blockchain activiteit de vraag naar het token nog hoger zal maken en op zijn beurt, de kosten van het SOL token verhogen.

Als we het hoogste punt dat het token ooit zag op $ 58,03 vergelijken met de waarde die het op 12 augustus had op $ 41,38, kunnen we zien dat het slechts 28% lager in waarde is, wat betekent dat het bijna die prijs bereikt bereik nog maar eens.

Het is ook 12% waardevoller dan het hoogste punt in juli, wat uitstekend nieuws betekent voor de toekomst van het token.

Er zijn momenteel echte ontwikkelingen gaande in de Solana blockchain en als zodanig kunnen we verwachten dat de prijs begin 1 september in dit tempo de prijsbarrière van $ 50 zal doorbreken en naar $ 51 zal stijgen.

The post Solana’s Mango Market DEX heeft $70 miljoen opgehaald, moet u SOL kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*