Crypto-Prijzen.nl

Solana (SOL) vs. Metacade (MCADE): wat is de beste crypto om in te investeren?

Solana (SOL) vs. Metacade (MCADE): wat is de beste crypto om in te investeren?

Nu de markt een bodem bereikt, is dit het perfecte moment om tokens met korting in te kopen. Maar is de beste crypto om in te investeren? Met veel levensvatbare projecten op de markt, belichten we er vandaag twee: Solana (SOL) en Metacade (MCADE).

In dit artikel bespreken we waarom je zou kunnen overwegen om in Solana en Metacade te investeren en welke de beste crypto om in te investeren is. Laten we eens kijken.

Moet je investeren in Solana (SOL)?

Solana is een smart contract platform van de derde generatie dat is gebouwd om de lage snelheden en hoge transactiekosten op het Ethereum-netwerk op te lossen. Het wordt vaak beschouwd als een van de beste crypto’s om in te investeren. Net als Ethereum vind je dApps, DeFi-protocollen en NFT-projecten die bovenop de Solana chain zijn gebouwd.

Solana heeft echter één essentieel verschil. In plaats van een paar minuten te nemen om transacties uit te voeren ten koste van een paar dollar, vinden transacties binnen enkele seconden plaats en kosten ze ongeveer $0,00025. Deze snelheden stuwden Solana in 2021 naar de top tien van cryptoprojecten volgens marktkapitalisatie nadat grote congestie het Ethereum-netwerk verstopte, en daarf is de coin sindsdien gebleven. Ondanks de Ethereum-fusie en andere nieuwkomers en copycats, is Solana nog steeds de snelste blockchain op de markt.

Een van de grootste redenen om positief over Solana te zijn, is de lancering van de Saga-telefoon door Solana Mobile in 2023. Deze smartphone wordt een van de eerste Web3-ready apparaten en is uitgerust met ontwikkelaarskits om het bouwen van op Solana gebaseerde apps en functies gemakkelijk mogelijk te maken. Als de Saga succesvol is, kan het een golf van smartphones op gang brengen die zijn ontworpen met blockchain-technologie en crypto in het achterhoofd.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is een community-hub die zichzelf positioneert als leider van Web3- en play-to-earn-gaming. Het is een platform waar iedereen kan inloggen, exclusieve play-to-earn-games kan spelen, hun game-inkomsten kan vergroten en deel kan nemen aan het vormgeven van de toekomst van GameFi in een levendige community-omgeving.

De visie van Metacade is om de ultieme bestemming voor GameFi te bouwen. Daarom vind je chatrooms, forums, gidsen, leaderboards en toernooien waar je in contact kunt komen met gelijkgestemde gamers en je voordeel kunt vinden in de nieuwste play-to-earn-titels, allemaal op één ongelooflijk platform.

In de kern wil Metacade een disruptor zijn zoals Solana. Maar in plaats van het op te nemen tegen Ethereum, gaat Metacade het opnemen tegen de game-industrie. De toekomst van gaming wordt in toenemende mate bepaald door game studio’s van miljarden dollars die erop uit zijn om zoveel mogelijk winst uit hun spelers te persen, ten koste van de spelerservaring. Metacade is daarentegen van plan om spelers de toekomst van play-to-earn rechtstreeks te laten beïnvloeden via een financieringstool genaamd Metagrants.

Waarom zou je investeren in Metacade (MCADE)?

Om te begrijpen waarom de visie van Metacade zo belangrijk is, is het de moeite waard om de GameFi-industrie als geheel te beschouwen. Er wordt verwacht dat GameFi tegen 2025 10x zo snel zal groeien als traditioneel gamen, van een industrie van $1,5 miljard naar een industrie van $50 miljard. Terwijl de traditionele game-industrie deze enorme transitie ondergaat, streeft Metacade ernaar het platform te zijn dat dit allemaal mogelijk maakt.

De ambitie van Metacade is niet alleen om play-to-earn-games te hosten. Het wil mensen helpen om er ook meer geld aan te verdienen. Op het platform vind je de beste alfa die wordt gedeeld door branche-experts, deze kunnen je helpen om een voorsprong te krijgen in play-to-earn. Beoordelingen en gameklassementen helpen je de games te vinden die het waard zijn om te spelen, en als je eenmaal ervaring hebt opgedaan, kun je zelfs deelnemen aan toernooien om grote prijzen te winnen in de vorm van MCADE-tokens.

Er zijn ook beloningen voor het delen van beoordelingen, tips en andere lange content, wat betekent dat je kunt verdienen door simpelweg anderen te helpen. Misschien is de functie met het meeste verdienpotentieel de Metacade-vacaturebank, die in 2024 wordt gelanceerd. Hier vind je informele testklussen die gebruik maken van de native testomgeving van Metacade, stages en allerlei functies die werken met bedrijven op de voorgrond van Web3-ontwikkeling. Dit alles gebeurt met MCADE als betaalmiddel.

Maar een van de belangrijkste redenen waarom Metacade (MCADE) de beste cryptovaluta zou kunnen zijn om in te investeren, is het financieringsschema van Metagrants. Metagrants bieden levensveranderende financiering aan de ontwikkelaars die de games maken die de community echt wil spelen. Projecten worden toegevoegd aan een pool van tientallen ideeën, en de winnaar, gekozen door de community, ontvangt een toewijzing van de Metacade-treasury om samen met hun trouwste fans hun spel te bouwen. Metacade is van plan om zijn virtuele speelhal te laten vullen met alleen de beste play-to-earn-titels, zoals goedgekeurd door de community.

Zodra de visie van Metacade is vervuld, is het tijd voor de laatste stap: het platform veranderen in een decentralised autonomous organisation (DAO). Hierdoor zal het kernteam een ​​stap terug doen en leden van de community in staat stellen om leiderschapsrollen op zich te nemen. Vanaf hier kunnen MCADE-houders stemmen over elke belangrijke beslissing, zoals nieuwe functies, partnerschappen, beperkingen op de levering van tokens en meer, waardoor ’s werelds eerste echt democratische virtuele arcade ontstaat.

Is Solana (SOL) of Metacade (MCADE) de beste crypto om in te investeren?

Zoals je kunt zien, zijn zowel Solana als Metacade van plan om ongelooflijke dingen te doen in hun respectievelijke vakgebieden. Met de release van de Saga-telefoon zou Solana een nieuw tijdperk kunnen inluiden van apparaten die zijn gebouwd voor het blockchain-tijdperk. In termen van de beste cryptovaluta om in te investeren, komt er echter een duidelijke winnaar naar voren.

Een crypto-investering in Solana kan op dit moment nog steeds enorme winsten opleveren in een bullmarkt. Maar aangezien het hevige concurrentie heeft van meerdere smart contract platforms van de derde generatie, en sinds de fusie ook van Ethereum, hangt de toekomst van Solana af van het vermogen om de rest van de markt voor te blijven.

Vergelijk dat eens met Metacade, een nieuw project dat een snelgroeiende markt betreedt met weinig concurrentie in de weg. Als alles volgens plan verloopt, kan Metacade snel een leider worden van de GameFi-markt, en onderweg een groot deel van het marktaandeel en een loyale community vergaren. Dit zou van MCADE inderdaad een geweldige investering maken.

Gecombineerd met het feit dat het token nog steeds in presale is, is Metacade absoluut de beste crypto om in te investeren van de twee, gezien het potentieel voor een enorme run vanaf hier. Op dit moment bevindt de presale zich nog in fase 1, wat betekent dat je 125 MCADE-tokens kunt krijgen voor slechts $1. In fase 8 krijg je slechts 50 MCADE-tokens voor $1. Als je je winst op een van de beste cryptovaluta’s om nu in te investeren wilt maximaliseren, kun je maar beter vroeger dan later instappen!
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Solana (SOL) vs. Metacade (MCADE): wat is de beste crypto om in te investeren? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*