Crypto-Prijzen.nl

Solana (SOL) vormt nieuwe ATH naarmate de TVL stijgt

Solana (SOL) vormt nieuwe ATH naarmate de TVL stijgt

Solana (SOL/USD) zet een voorbeeldige prestatie neer terwijl de rest van de markt daalt. De bredere markt is afgekoeld van de marktbulls van vorige week, maar de bullrally van Solana lijkt nog maar net te beginnen.

Op 25 oktober bereikte SOL volgens CoinGecko een recordhoogte van $ 219, en ondanks het verlies van een aantal van die winsten, vertoont het nog steeds tekenen van verder duwen.

Solana overtreft XRP in marktkapitalisatie

Na de 24-uurswinst is Solana erin geslaagd om Ripple’s XRP te overtreffen door marktkapitalisatie. Het token heeft nu een marktkapitalisatie van meer dan $ 63 miljard en staat nu onder Tether.

Solana heeft XRP overtroffen op het gebied van marktkapitalisatie, toen de bullish rally in september sterk was. Destijds slaagde Solana erin om van onder de top 10 te komen om de belangrijkste tokens op de markt zoals Polkadot (DOT/USD), Dogecoin (DOGE/USD) en USDC te overtreffen. Sinds Solana een positie in de top 10 heeft veroverd, heeft het zich sterk gehouden en is het niet gedaald tot eerdere dieptepunten.

Na het hoogste punt ooit van $219 te hebben bereikt, kwam de marktkapitalisatie van Solana dicht bij die van Cardano en Tether. Als het deze winst kan vasthouden en een vergelijkbare rally kan herhalen zoals die in september werd gezien, zou de altcoin gemakkelijk een plaats in de top vijf kunnen vinden.

Het netwerk van Solana presteert ook

Solana gaat er prat op het snelste blockchain netwerk te zijn, en deze factor heeft het een voorsprong gegeven op andere netwerken op de markt, zoals Ethereum dat te maken heeft met een groot schaalbaarheidsprobleem.

De totale vergrendelde waarde van het netwerk brak onlangs naar nieuwe maandelijkse hoogtepunten tot ongeveer $ 13,5 miljard. De TVL is een statistiek die wordt gebruikt om de waarde te tonen van de projecten die op de Solana blockchain draaien. Vorige maand viel de stijgende TVL van Solana samen met grote prijsstijgingen van SOL, aangezien het netwerk grote acceptatie kreeg van DeFi en NFT projecten.

Aan de andere kant zal deze TVL naar verwachting verder toenemen na de Solana Ignition hackathon die DeFi ontwikkelaars ondersteunt. De projecten die in deze hackathon zullen winnen, zullen naar verwachting worden gelanceerd op het Solana netwerk, wat nieuwe voordelen oplevert voor het Solana netwerk en het SOL token.

The post Solana (SOL) vormt nieuwe ATH naarmate de TVL stijgt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*