Crypto-Prijzen.nl

Solana (SOL) trekt zich terug naar de ondersteuning van $170

Solana (SOL) trekt zich terug naar de ondersteuning van $170

Solana (SOL/USD) bears duiken weer op na een valse uitbraak. Het token slaagde erin om van wekelijkse dieptepunten van $ 151 naar $ 185 te gaan. Het kon die hoogtepunten echter niet vasthouden en vertoont nu tekenen van terugtrekking naar eerdere niveaus.

Solana is een van de grootste verliezers uit de top 10 lijst. Het is met meer dan 7% gedaald om op het moment van schrijven te handelen op de huidige prijs van $ 170.

Solana test de ondersteuning opnieuw

De eerste grote ondersteuning voor SOL is $ 170, en het handelt momenteel gevaarlijk tegen deze prijs. Als de SOL onder dit punt zakt, zullen bears optreden en zullen er meer verliezen worden opgelopen.

Als de SOL verder zakt onder $ 170, is de andere kritieke ondersteuning $ 162. Boven dit niveau blijven zou een verdere bullish rally kunnen ondersteunen. Als het echter faalt en naar beneden duwt, zou een marktbrede uitverkoop kunnen uitwissen wat SOL vorige week heeft bereikt.

Kortetermijn handelaren hebben al winst genomen nadat SOL vandaag wekelijkse hoogtepunten van $ 185 had bereikt. De recessie veroorzaakt door de algehele bearish trend heeft een situatie gecreëerd waarin kopers niet langer op de markt komen en verkopers hun bezit van de hand doen.

Positief is dat de neerwaartse trend in de markt binnenkort uitgeput kan raken, en de markt begint winsten te verzamelen. In dit geval zou SOL $ 200 kunnen targeten. Een consistent opwaarts traject in SOL prijzen naar een recordhoogte van $ 244 zal echter alleen plaatsvinden als de bredere markt omkeert en een bull run ingaat.

Melania Trump lanceert NFT platform op Solana

De SOL token dips komen ondanks de goedkeuring van deze blockchain door de voormalige first lady van de VS, Melania Trump. Ze kondigde aan dat ze een platform voor non-fungible tokens (NFT’s) zou onthullen dat gebaseerd zal zijn op de Solana blockchain. De NFT’s die op dit platform worden verkocht, kosten 1 SOL token voor elk. Hoewel het nieuws enige opwinding veroorzaakte met betrekking tot de groei van Solana met betrekking tot NFT’s, heeft het token geen enkele opwaartse trend vastgehouden, zoals in augustus met de lancering van Degenerate Ape Academy.

The post Solana (SOL) trekt zich terug naar de ondersteuning van $170 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*