Crypto-Prijzen.nl

Solana (SOL), Terra (LUNA) en Cosmos (ATOM) prijsanalyse

Solana (SOL), Terra (LUNA) en Cosmos (ATOM) prijsanalyse

Solana SOL/USD slaagde erin om naar zijn nieuwe hoogste waarde ooit te klimmen. In feite wordt het door velen vaak de “Ethereum Killer” genoemd vanwege het feit dat Solana net zoveel transacties per maand kan verwerken als Ethereum gedurende zijn hele levensduur heeft gedaan. In feite bereikte de Total Value Locked (TVL) in Solana $ 2,2 miljard.

Terra LUNA/USD is een blockchain protocol dat fiat gekoppelde stablecoins gebruikt met de bedoeling prijsstabiele betalingssystemen aan te drijven. Met andere woorden, het is een protocol dat wordt gebruikt voor het maken van cryptocurrencies met stabiele prijzen.

Cosmos ATOM/USD is een gedecentraliseerd ecosysteem, gemaakt van onafhankelijke blockchains, waarbij ATOM de eigen munt is die door het netwerk wordt gebruikt.

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 19 augustus had Solana (SOL) een waarde van $71.

Solana steeg naar zijn hoogste punt ooit op 18 augustus, met een waarde van $79,57, wat het sterkste punt van de week was. Dit betekent dat het binnen 24 uur met 10% is gedaald. 18 augustus was de eerste keer dat het SOL token voorbij de prijsbarrière van $ 70 brak.

Laten we juli analyseren om een beter perspectief te krijgen op deze groei.

SOL had zijn hoogste punt op 7 juli met een waarde van $ 37,89. Het laagste punt was op 20 juli met een waarde van $ 22,64. Dit betekende een daling van 40%.

Met dit alles in gedachten, is de recente groei van het hoogste punt van 7 juli tot de waarde van 19 augustus 87%, wat behoorlijk indrukwekkend is. Deze run kan het SOL token eind augustus naar een waarde van $ 80 brengen.

Moet u Terra (LUNA) kopen?

Op 19 augustus had Terra (LUNA) een waarde van $ 30,17.

Het hoogste punt ooit van Terra (LUNA) was ook op 19 augustus, waar het klom naar $ 33,22, wat aangeeft dat het token gedurende de hele dag een waardeverschil van 10% ervoer.

Aangezien 19 augustus een behoorlijk actieve dag was voor het token, laten we ook de historische groei in juli analyseren.

LUNA begon op 1 juli met een waarde van $ 5,89. Het hoogste punt dat het in de loop van de maand bereikte, was op 29 juli, met een waarde van $ 11,34, wat de eerste groei aangaf. Hier kunnen we zien dat het in waarde groeide met 92%.

Met dit alles in gedachten, lijkt LUNA een solide kans te hebben om eind augustus de prijs van $ 35 te bereiken.

Moet u Cosmos (ATOM) kopen?

Op 19 augustus had Cosmos (ATOM) een waarde van $ 18,30.

De all-time high van ATOM was op 7 mei met een waarde van $ 31,70. Dit maakte het 73% hoger in waarde.

Als we kijken naar de prestaties van juli, was het behoorlijk volatiel met veel ups en downs, maar het hoogste punt was op 11 juli met een waarde van $ 14,69 en het laagste was op 20 juli met een waarde van $ 9,18, wat een daling van 37%.

Na 20 juli, tot 19 augustus, groeide het met 100%, wat een aanzienlijke winst was, en het heeft het potentieel om eind augustus de prijsklasse van $ 20 te bereiken.

The post Solana (SOL), Terra (LUNA) en Cosmos (ATOM) prijsanalyse appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*