Crypto-Prijzen.nl

Solana (SOL) prijsanalyse: kan de integratie van Crypto.com de waarde verhogen?

Solana (SOL) prijsanalyse: kan de integratie van Crypto.com de waarde verhogen?

Solana SOL/USD is een krachtige blockchain die hoge transactiesnelheden bereikt zonder verlies van decentralisatie.

Dit wordt gedaan door het gebruik van specifieke benaderingen, zoals Proof-of-History (PoH) en het gebruik van het native cryptocurrency token dat bekend staat als SOL. SOL wordt gebruikt als middel om transactiekosten en staking te betalen.

De integratie van Crypto.com als katalysator voor groei

Solana heeft in oktober veel vooruitgang geboekt. Op 12 oktober hebben we de ondersteuning van de FTX.US NFT marktplaats besproken.

Op 28 oktober kondigde Crypto.com Exchange via een officiële blogpublicatie aan dat ze nu zijn geïntegreerd met Solana.

Aanvankelijk ondersteunt de beurs stortingen en opnames op Solana, te beginnen met het USDC token. Naar verwachting zullen er in de loop van de tijd echter meer tokens worden toegevoegd.

Solana werd gekozen vanwege zijn gedecentraliseerde klok genaamd Proof-of-History (PoH), die is gebouwd om het probleem van tijd op te lossen in gedistribueerde netwerken waar er geen enkele, vertrouwde bron van tijd is.

Door het gebruik van verifieerbare vertragingsfuncties, stelt PoH de knooppunten in staat om lokaal tijdstempels te genereren en als zodanig de noodzaak om deze tijdstempels over het netwerk uit te zenden, te elimineren, wat de efficiëntie van het geheel van het netwerk als resultaat verbetert.

Moet u beleggen in Solana (SOL)?

Op 29 oktober had Solana (SOL) een waarde van $ 198,61.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in september.

In termen van de hoogste waarde ooit van het SOL token, was het op 25 oktober toen het token een waarde van $ 219,05 bereikte.

Hier kunnen we zien dat het token op zijn hoogste punt ooit slechts $ 20,44 of 10% hoger in waarde was dan zijn punt op 29 oktober.

Wat de prestaties in september betreft, kunnen we zien dat het token op 1 september op het laagste punt stond met $ 107,07.

Op 9 september had de token zijn hoogste waarde van de maand op $ 212,26. Dit geeft ons een indicatie dat gedurende die tijd de waarde van het token is gestegen met $ 105,19 of met 98%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat Solana (SOL) eind november $ 210 zal bereiken, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Solana (SOL) prijsanalyse: kan de integratie van Crypto.com de waarde verhogen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*