Crypto-Prijzen.nl

Solana (SOL) herstelt zich enigszins en richt zich op $100

Solana (SOL) herstelt zich enigszins en richt zich op $100

De markt voor cryptocurrency is momenteel aan het herstellen. In de afgelopen 24 uur is de wereldwijde marktkapitalisatie met 4,5% gestegen tot $ 1,8 biljoen, volgens gegevens van CoinGecko.

Solana is een van de munten die leidend is in het prijsherstel. Het token heeft winst met dubbele cijfers behaald en steeg op het moment van schrijven van ongeveer $ 87 naar $ 96.

Solana volgt de markttrend

Het Solana token is hard geraakt tijdens de recente bearmarkt. Voorheen steeg dit token ondanks recessies in de bredere markt. Dit is echter niet langer het geval, aangezien de SOL de afgelopen maand met ongeveer 43,5% is gedaald.

De reden achter het falen van SOL om weerstand te bieden, kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan de problemen waarmee het netwerk de afgelopen weken werd geconfronteerd. Gebruikers hebben in ongeveer vijf maanden vier congestie op Solana gemeld, wat vragen heeft doen rijzen over de schaalbaarheid van het netwerk.

SOL maakte een enorme dip door oversold te zijn, en als het de neerwaartse trend heeft uitgeput, zouden houders grote winsten kunnen maken. Momenteel bevindt SOL zich in een opwaartse trend om $ 100 te bereiken, na een winst van 10,5% in slechts 24 uur.

Als SOL voorbij $ 100 komt, zal de volgende grote weerstand $ 112, zijn, waarna het het volgende doel op $ 150 kan stellen. Het bereiken van dergelijke niveaus hangt echter af van het feit of de markt een bullish trend zal aangaan en de winst zal behouden.

SOL is nog steeds niet uit het bos

Solana loopt nog steeds het risico in een neerwaartse trend terecht te komen als de markt het recente herstel niet vasthoudt. Het token wordt momenteel geconfronteerd met een groot weerstandsniveau van $ 100, maar het haalt deze prijs niet tijdens het aan de gang zijnde herstel; verdere dips kunnen op komst zijn.

Als SOL een prijsdip registreert, kan het token dalen naar de lagere niveaus van $ 94. Verdere dips zijn ook mogelijk als kortetermijnhandelaren tijdens herstel blijven verkopen uit angst voor verdere dips. De mogelijkheid van een dip is zelfs nog waarschijnlijker als het netwerk opnieuw uitvalt, omdat dit paniekverkopen van handelaren zou kunnen veroorzaken.

La notizia Solana (SOL) herstelt zich enigszins en richt zich op $100 era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*