Crypto-Prijzen.nl

Solana sluit zich aan bij Nexo; gebruikers kunnen tot 8% rente verdienen op SOL

Solana sluit zich aan bij Nexo; gebruikers kunnen tot 8% rente verdienen op SOL

Nexo gebruikers kunnen leningen kopen, inwisselen en krijgen in ruil voor Solana tokens (SOL/USD). Ze staan op het punt om maar liefst 8% rente op hun bezit te verdienen, vernam Invezz uit een persbericht. Nexo schreef:

Zoals u weet, hebben we altijd het beste voor met onze klanten, dus we zijn terug met opwindend nieuws voor u: Nexo brengt SOL aan boord! U kunt nu op ons platform kopen, ruilen, verdienen en lenen tegen uw SOL.

Gebruikers krijgen direct Solana tokens in hun portemonnee. De rente wordt dagelijks uitbetaald. Ze kunnen leningen krijgen met SOL als onderpand en tegen tarieven vanaf 6,9% APR en SOL wisselen op Nexo tegen werkelijke kosten.

Solana kopen

Nexo verzekert dat u SOL gemakkelijk, veilig en direct op zijn platform kunt kopen. U voegt eenvoudig uw bankgegevens toe aan uw Nexo portemonnee en drukt op ‘kopen’.

Solana inwisselen

U kunt Solana inwisselen voor Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), Tether (USDT/USD) en drie fiat-valuta’s: de Amerikaanse dollar, de euro en de Britse pond.

Rente verdienen

Nexo presenteert hun spaarrendement op Solana als het hoogste op de markt. Met Nexo’s Earn Crypto Interest suite wordt het dagelijks uitbetaald. U hoeft niets te doen om uw passieve inkomen te laten groeien, behalve uw saldo opwaarderen.

Een directe lening in contanten krijgen

Met Nexo’s handelsmerk Instant Crypto Credit Lines kunnen gebruikers een lening krijgen in contanten of stablecoin met Solana tokens als onderpand. APR begint bij 6,9%. Het minimale leenbedrag dat u kunt krijgen is $ 50. Het maximum is $ 2 miljoen. Er is geen kredietcontrole vereist. Het platform verwerkt uw aanvraag automatisch en leningen kunnen binnen enkele seconden worden goedgekeurd.

U kunt de lening op elk moment geheel of gedeeltelijk aflossen. Er zijn geen termijnbetalingen of minimale aflossingen vereist.

Solana ondersteunt meer dan 400 projecten in de NFT-, Web3-, DeFi- en andere sectoren. Het gecombineerde consensusmechanisme is gebaseerd op Proof of History (PoH) en Proof of Stake (PoS). Het biedt zeer lage transactiekosten en beweert in staat te zijn tot 50.000 transacties per seconde te verwerken.

The post Solana sluit zich aan bij Nexo; gebruikers kunnen tot 8% rente verdienen op SOL appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*