Crypto-Prijzen.nl

Solana slaagt er niet in een sterke opleving te maken

Solana slaagt er niet in een sterke opleving te maken

Solana (SOL/USD) bootst de prestaties na van de bredere markt voor cryptocurrency. In navolging van de bearish trend die sinds het begin van het jaar op de markt te zien is, ligt het token nu 65,9% onder het hoogste punt ooit.

Op het moment van schrijven wordt SOL verhandeld op $ 88,65, een winst van 5,9% in de afgelopen 24 uur. De uptrend is vrij zwak in vergelijking met die van de bredere cryptocurrency markt.

Solana kijkt naar $100

Als Solana een verdere waardedaling kan voorkomen, moet deze naar het niveau van $ 102 stijgen. Om dit niveau te bereiken, moet het echter voorbij de 50% Fibonacci retracement op $ 92 komen en dan voorbij $ 100 sluiten.

Als de kopers de SOL prijzen naar $ 102 kunnen brengen, zal het token het cruciale weerstandsniveau hebben overtroffen en zich schrap zetten voor een sterk herstel. Als de prijzen doorgaan met de opwaartse trend, zal het token naar $ 111 gaan, maar deze prijs kan verdere vooruitgang voorkomen als een opmerkelijke marktondersteuning niet ingaat.

De markt voor cryptocurrency is bullish geworden sinds Oekraïne aankondigde dat het niet langer geïnteresseerd was in toetreding tot de NAVO. De bullish streak zou kunnen voortduren vanwege speculaties dat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne zou kunnen eindigen. Als zodanig heeft SOL een sterk argument om een herstel te realiseren richting $ 150 en hoger.

Solana bears dreigen nog steeds

Solana zou ook bearish kunnen worden en de kopersondersteuning zou kunnen verzwakken. De afgelopen weken is het marktsentiment in de war. Als een trend moet nog worden vastgesteld en gevormd. Daarom is de kans groot dat de huidige opwaartse trend ook wordt verstoord en dat Solana terugvalt naar eerdere dieptepunten.

Als Solana een dip registreert, kan het de lagere ondersteuningsniveaus testen op $ 85. Als het token een verdere daling registreert, kan het uiteindelijke ondersteuningsniveau worden getest op $ 80. Het breekt onder dit ondersteuningsniveau, een snelle prijsdaling zou kunnen optreden en het gebied van $ 50 zou binnenkort kunnen worden getest. Dit zou de SOL naar opmerkelijke dieptepunten kunnen brengen, maar zulke niveaus zouden handelaren kunnen aantrekken die willen kopen tijdens zo’n enorme dip, in de hoop dat de prijzen zullen herstellen.

Het bericht Solana slaagt er niet in een sterke opleving te maken verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*