Crypto-Prijzen.nl

Solana prijsvoorspelling: meedogenloze rally wint aan kracht

Solana prijsvoorspelling: meedogenloze rally wint aan kracht

De meedogenloze prijsstijging van Solana (SOL/USD) zette maandag voort toen de vraag naar de munt toenam. De munt sprong naar een recordhoogte van $ 105, waarmee de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 30 miljard kwam. Met name Solana sprong zelfs terwijl andere cryptocurrency prijzen zoals Bitcoin en Ethereum onder intense druk bleven staan.

Solana groei zet door

Solana is een van de snelstgroeiende blockchainprojecten ter wereld. De prijs van SOL is dit jaar met bijna 6.000% gestegen en is daarmee een van de best presterende digitale valuta’s ter wereld geworden. Om het in perspectief te plaatsen, Bitcoin is meer dan verdubbeld, terwijl Ethereum met minder dan 400% YTD is gestegen.

Om te beginnen is Solana een toonaangevend platform dat zich richt op ontwikkelaars van gedecentraliseerde toepassingen (DAPP). Het is een snelgroeiend alternatief voor Ethereum en andere DAPP ontwikkelingsplatforms.

Hoewel er veel Ethereum killers bestaan, zijn ontwikkelaars dol op de snelheid, schaalbaarheid en interoperabiliteit van het ecosysteem van Solana. Tegenwoordig bouwen bijna 400 ontwikkelaars aan het platform en het aantal neemt voortdurend toe. Enkele van de beste apps die op het platform zijn gebouwd, zijn FTX, 8Pay, Hedgehog en Solana Beach.

Solana is ongelooflijk veel sneller dan Ethereum. Terwijl de gemiddelde Ethereum transactie per seconde minder dan 20 is, heeft Solana een TPS van meer dan 2.000. Dit betekent dat mensen sneller kunnen handelen binnen het netwerk. Hierdoor leidt deze snelheid tot aanzienlijk lagere kosten voor zowel ontwikkelaars als klanten.

Ook is de Solana prijs gestegen vanwege de forse hoge stakingsrentes. Een snelle blik op de verkenner van het platform laat zien dat het effectieve staking percentage ongeveer 7,22% is.

Het belangrijkste is dat de prijs van de valuta is gestegen vanwege het aanhoudende momentum. Met de stijgende prijs zijn veel handelaren en investeerders in de munt gestapeld vanwege de angst om iets te missen (FOMO).

Solana prijsvoorspelling

Solana Price

De dagelijkse laat zien dat de SOL prijs de laatste tijd in een sterke bullish trend zit. Het momentum versnelde toen de prijs boven $ 58 steeg, het hoogste punt in mei van dit jaar. Het heeft het bullish momentum voortgezet en is boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen uitgekomen. Oscillatoren zoals de Relatieve Sterkte Index (RSI) en MACD zijn ook blijven stijgen.

Daarom is er, nu FOMO begint, een mogelijkheid dat de munt doorgaat met de bullish trend, aangezien bulls de belangrijkste weerstand op $ 120 richten. Toch kan een korte terugval niet worden uitgesloten.

The post Solana prijsvoorspelling: meedogenloze rally wint aan kracht appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*