Crypto-Prijzen.nl

Solana prijsvoorspelling: is het nog steeds de moeite waard om SOL te kopen?

Solana prijsvoorspelling: is het nog steeds de moeite waard om SOL te kopen?

Solana SOL/USD is een blockchain netwerk dat wordt gezien als een directe concurrent van Ethereum vanwege het feit dat het snelle, veilige, schaalbare gedecentraliseerde applicaties (dApps) en een marktplaats biedt.

In feite zijn er momenteel 500 projecten gebouwd op Solana.

Marktmomentum als katalysator voor groei

Op 21 september werd Solana onderbroken door een netwerkstoring die het opwaartse momentum van het slimme contractplatform destijds vertraagde.

De algehele markt voor cryptocurrency is de laatste tijd echter in opkomst en als zodanig bereikte Solana zijn nieuwe ATH waarde van $ 219,05.

Bovendien is de bredere markt voor cryptocurrency de laatste tijd ook gestegen, waarbij Bitcoin op 20 oktober een nieuwe ATH waarde bereikte op $ 67.276,79 en Ethereum op 20 oktober ook een nieuwe ATH waarde van $ 4.361,18 bereikte.

Dat gezegd hebbende, is de ecosysteemactiviteit van Solana de afgelopen maanden ook versneld en zijn de gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocollen op het platform gegroeid met $ 13,62 miljard aan activa die zijn vergrendeld in Solana DeFi protocollen.

Moet u beleggen in Solana (SOL)?

Op 26 oktober had Solana (SOL) een waarde van $ 209.42.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in september 2021.

Solana bereikte zijn hoogste waarde ooit op 25 oktober, met een waarde van $ 219,05. Op het hoogtepunt was de waarde slechts $ 9,63, of 4,6% hoger dan op 26 oktober.

Wat de prestaties in september betreft, bereikte de token op 9 september het hoogste punt van de maand op $ 212,26.

Op 21 september daalde de token echter naar zijn laagste waarde op dat moment op $ 122,54.

Hier kunnen we zien dat de waarde in de loop van de maand met $ 89,72 is gedaald, wat een daling van 42% is.

Van 21 september tot 26 oktober steeg de token echter in waarde met $ 86,88 of met 71%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat het SOL token eind november een nieuwe ATH waarde van $ 230 bereikt, waardoor het een solide investering is. Als het echter onder de $ 200 daalt, is het misschien de moeite waard om te heroverwegen.

The post Solana prijsvoorspelling: is het nog steeds de moeite waard om SOL te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*