Crypto-Prijzen.nl

Solana prijsvoorspelling: is dit het begin van een nieuwe bullrun?

Solana prijsvoorspelling: is dit het begin van een nieuwe bullrun?

De Solana (SOL/USD) prijs kaatste woensdag terug. De munt steeg naar $26,27, wat ongeveer 18% boven het laagste niveau deze week was. Deze prestatie katapulteerde zijn totale marktkapitalisatie naar meer dan $ 7 miljard, waarmee het het 14e grootste cryptocurrency project ter wereld is.

SOL prijs kaatst terug

Solana is een snelgroeiend blockchain project dat ontwikkelaars helpt bij het bouwen van gedecentraliseerde applicaties zoals games, DeFi en non-fungible tokens (NFT). Het netwerk werd in 2018 gelanceerd door een bedrijf dat bekend staat als Solana Labs.

Sindsdien heeft het platform honderden miljoenen dollars opgehaald bij toonaangevende durfkapitaalbedrijven zoals Andreessen Horowitz en Polychain. Het meest recente fonds was $ 314 miljoen.

Solana is een project dat doet wat Ethereum doet, maar in een sneller tempo. Het netwerk kan bijvoorbeeld meer dan 50.000 transacties per seconde aan. Dit is aanzienlijk hoger dan Ethereum, dat ongeveer 13 transacties per seconde verwerkt. Het netwerk is ook gemaakt met behulp van een proof-of-stake technologie die als superieur wordt beschouwd tegenover de proof-of-work technologie. Ethereum is op weg naar proof-of-stake in zijn ETH 2.0 upgrade.

Zoals alle cryptocurrencies daalde de prijs van Solana maandag fors. Deze daling viel samen met de algemene daling van de prijs van ruwe olie en de wereldwijde voorraden. De olieprijzen daalden na de laatste deal tussen de OPEC en zijn bondgenoten, terwijl de aandelen daalden naarmate de zorgen over de Delta variant toenam. Verschillende landen zoals Australië en Frankrijk kondigden enkele beperkingen aan.

Daarom daalde de SOL prijs vanwege de nauwe correlatie die bestaat tussen cryptocurrencies en indices. Het prijsherstel viel ook samen met het herstel van de voorraden. De Dow Jones index is met meer dan 300 punten gestegen op de termijnmarkt, terwijl de FTSE 100 en DAX indices met meer dan 1% zijn gestegen. Tegelijkertijd kruiste Bitcoin boven de belangrijke weerstand van $ 30.000.

Solana prijsvoorspelling

Solana price
Solana prijs grafiek

De dagelijkse grafiek laat zien dat Solana op woensdag herstelde. Toch blijft het deze week ruim 70% onder het hoogste niveau. Een ander opmerkelijk feit is dat de 100 en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden van de munt op het punt staan een bearish cross-over te maken.

Solana ligt ook iets boven de belangrijke ondersteuningsniveaus van $ 22 en $ 19. Het heeft ook gevormd wat lijkt op een patroon van hoofd en schouders. Daarom zal de prijs waarschijnlijk lager uitkomen, aangezien handelaren zich richten op de volgende belangrijke ondersteuning op $ 20. Een beweging boven de 2 voortschrijdende gemiddelden maakt het bearish vooruitzicht echter ongeldig.

The post Solana prijsvoorspelling: is dit het begin van een nieuwe bullrun? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*