Crypto-Prijzen.nl

Solana prijsvoorspelling: hoe zal de DDoS aanval de waarde van het SOL token beïnvloeden?

Solana prijsvoorspelling: hoe zal de DDoS aanval de waarde van het SOL token beïnvloeden?

Solana SOL/USD is een gedecentraliseerde blockchain die is gebouwd om zowel capabele als gebruiksvriendelijke applicaties mogelijk te maken.

SOL is het native cryptocurrency token en Solana gebruikt Proof-of-Stake (PoS).

De DDoS aanval om de prijs op de een of andere manier te beïnvloeden

Op 1 december bespraken we hoe Grayscale de Grayscale Solana Trust lanceerde nadat de jaarlijkse winst van SOL de 10.000% overschreed.

Deze laatste DDoS aanval toonde de kracht van de Solana-blockchain.

In het bijzonder rapporteerde het infrastructuurbedrijf dat zich richt op Solana, bekend als GenesysGo, over de kwestie, waar ze stelden dat het validatornetwerk problemen ondervond bij het verwerken van transactieverzoeken.

Ze verklaarden echter dat dit een blockchain netwerk is, dus er gaat niets verloren, alleen in afwachting, en een deel van groeipijnen.

De Solana Foundation heeft nog niet publiekelijk en officieel enige aanslagen bevestigd; Status.Solana laat echter zien dat het netwerk geen uitval heeft gehad en volledig operationeel is.

Er waren echter meerdere accounts op Twitter die beweerden dat Solana een wereldwijde storing had, zelfs de CEO van Verbit, Roy Murphy, verklaarde dat “Solana opnieuw is gecrasht en momenteel offline is”.

Er zijn momenteel geen opmerkingen van het Solana team van ontwikkelaars over dit probleem, maar het kan van invloed zijn op de prijs van het SOL token, dus laten we uitzoeken wat we in de toekomst kunnen verwachten en of het het juiste moment is om SOL te kopen.

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 10 december had Solana (SOL) een waarde van $ 177,37.

Om te zien wat dit waardepunt betekent voor het Solana token, zullen we in november de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van het token doornemen.

In termen van de hoogste waarde aller tijden van Solana (SOL), behaalde het op 6 november $ 259,96. Hier kunnen we zien dat het SOL token $ 82,59 hoger in waarde was of met 46%.

Op 7 november had de token zijn hoogste waarde van de maand op $258,93.

De laagste waarde was op 28 november, toen de token daalde tot een waarde van $ 185,64.

Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 73,29 of met 28%.

Met dit alles in gedachten, als het SOL token de $ 180 grens doorbreekt, zou het eind december $ 185 kunnen bereiken, wat het een solide aankoop maakt, ervan uitgaande dat de ontwikkelaars en de Solana Foundation een verklaring geven dat alles in orde is.

Als het token als gevolg van deze aanval onder de $ 170 in waarde daalt, is het misschien de moeite waard om te heroverwegen.

The post Solana prijsvoorspelling: hoe zal de DDoS aanval de waarde van het SOL token beïnvloeden? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*