Crypto-Prijzen.nl

Solana prijsbeweging: kunnen de DDoS aanvallen de groei van SOL vertragen?

Solana prijsbeweging: kunnen de DDoS aanvallen de groei van SOL vertragen?

Solana SOL/USD is een proof-of-stake (PoS) blockchain netwerk dat een groot ecosysteem van gedecentraliseerde applicaties (dApps) heeft en voortdurend in ontwikkeling is.

SOL is het native cryptocurrency token dat wordt gebruikt op de Solana blockchain.

Solana’s ecosysteemgroei als katalysator voor groei

Solana plaatste op 14 december op Twitter een link naar een GitHub pagina waar gebruikers een samengestelde lijst van Solana NFT protocollen en andere bronnen konden vinden, wat een indicatie is van hoe ver deze blockchain is gegroeid.

Op 15 december kondigden de NBA legende Michael Jordan en Jeffrey M. Jordan aan dat ze HEIR lanceren, een platform voor empowerment van atleten gebouwd op het Solana blockchain netwerk.

Daarnaast zagen we de komst van het NFT verkoopplatform dat bekend staat als Fractal, dat heeft bijgedragen aan de groei van de waarde van het SOL token.

Deze prominente marktplaats werd gelanceerd door de mede-oprichter van het sociale netwerk Twitch, Justin Kan.

Op Twitter verklaarde Kan specifiek dat hij nooit had gedacht dat hij nog een oprichter zou worden, maar genoot van de connectie met games en game-makers.

Op 9 december werd Solana Chain getroffen door een DDoS aanval. Dat gezegd hebbende, ontdekte de CEO van Veribit, Roy Murphy, dat SOL transacties faalden, wat aangeeft dat er elke seconde meer dan 2.000 transacties verloren gaan.

Dat gezegd hebbende, heeft dit de waarde van het SOL token er niet van weerhouden om te stijgen, en investeerders geven er nog steeds de voorkeur aan om in Solana te investeren, zelfs ondanks deze DDoS aanvallen.

We bespraken op 15 december ook hoe het hoofdnet van Solana weer online kwam na een downtime van ongeveer 20 uur.

Solana’s SolRazr launchpad gaat ook live en zal zorgen voor een krachtig netwerk om DeFi ontwikkelingen te versnellen.

Moet u beleggen in Solana (SOL)?

Op 16 december had Solana (SOL) een waarde van $ 182,85.

Om te zien wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het hoogste punt aller tijden en de prestaties van de afgelopen maand doornemen.

De hoogste waarde aller tijden van het token werd bereikt op 6 november, toen SOL $259,96 bereikte. Hier kunnen we zien dat op 6 november, vergeleken met de waarde van 16 december, het token $ 77,11 hoger in waarde was of met 42%.

Het laagste punt van waarde in november was op 28 november, toen het Solana (SOL) token daalde tot een waarde van $ 185,64.

Hier kunnen we zien dat van 6 november tot 28 november het SOL token in waarde is gedaald met $ 74,32 of met 28%.

Met dit in gedachten is het SOL token met een waarde van $ 182,85 een waardevolle investering, omdat het de waarde kan verhogen tot $ 200 tegen eind december.

The post Solana prijsbeweging: kunnen de DDoS aanvallen de groei van SOL vertragen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*