Crypto-Prijzen.nl

Solana prijsbeweging: hoe zal Solana Pay de prijs beïnvloeden?

Solana prijsbeweging: hoe zal Solana Pay de prijs beïnvloeden?

Solana SOL/USD is een blockchain op webschaal die bedoeld is om snelle, veilige, schaalbare en gedecentraliseerde applicaties en marktplaatsen te bieden.

Het is ontwikkeld om extreem schaalbaar en snel te zijn, en Solana heeft een theoretische capaciteit van 65.000 TPS.

De toevoeging van Solana’s betalingsfunctie en de financieringsronde van $109 miljoen van Phantom als katalysatoren voor groei

Via een officiële aankondiging op Twitter, op 1 februari 2022, heeft Solana een aankondiging gedaan over Solana Pay, dat bedoeld is als een gedecentraliseerd, veilig en open source betalingsprotocol.

De belangrijkste belofte achter Solana Pay is dat de betalings- en onderliggende technologie van een noodzakelijk servicehulpprogramma verandert in een echt peer-to-peer communicatiekanaal tussen een handelaar en een consument.

Het protocol biedt een specificatie waarmee de consument digitale dollarvaluta’s rechtstreeks vanuit zijn portemonnee naar de rekening van de handelaar kan sturen, die onmiddellijk wordt verrekend met kosten gemeten in fracties van een cent.

Daarnaast hebben we besproken hoe Phantom aankondigde dat het $ 109 miljoen had opgehaald in een Series B financieringsronde en dat Solana, door samen te werken met Phantom, van plan is zich in Web3 te wagen.

Beide aspecten hebben het echte potentieel om het Solana (SOL) token te laten schitteren en te verhogen in termen van waarde en bruikbaarheid.

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 2 februari 2022 had Solana (SOL) een waarde van $ 110,19.

De hoogste waarde aller tijden van Solana (SOL) was op 6 november 2021, toen de token een waarde van $ 259,96 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token $ 149,77 hoger in waarde was op zijn ATH of met 135%.

Als we kijken naar de prestaties van vorige maand, had Solana (SOL) de hoogste waarde op 2 januari, met een waarde van $ 178,74.

Het laagste punt was echter op 24 januari, toen het token daalde tot een waarde van $ 82,5. Dit duidt op een waardedaling van $ 96,24 of met 53%.

Van 24 januari tot 2 februari kunnen we echter zien dat het SOL token in waarde is gestegen met $ 27,69 of met 33%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat SOL eind maart 2022 een waarde van $ 130 bereikt, waardoor het een waardevolle token is om te kopen.

La notizia Solana prijsbeweging: hoe zal Solana Pay de prijs beïnvloeden? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*