Crypto-Prijzen.nl

Solana prijsbeweging: hoe zal de toekomstige blockchain upgrade de waarde beïnvloeden?

Solana prijsbeweging: hoe zal de toekomstige blockchain upgrade de waarde beïnvloeden?

Solana SOL/USD is een blockchain op webschaal die bedoeld is om snelle, veilige, schaalbare en gedecentraliseerde applicaties en marktplaatsen te bieden.

Het belangrijkste aantrekkingskracht van de Solana blockchain in de ogen van veel ontwikkelaars is het vermogen om theoretisch 50.000 transacties per seconde (TPS) te verwerken met lage kosten per transactie.

Solana upgrades als katalysator voor groei

Op 24 januari bespraken we of Solana een waardevolle aankoop was na de recente daling van de cryptomarkt en netwerkproblemen.

De CEO van Solana Labs, Anatoly Yakovenko, sprak zijn zorgen over de netwerkprestaties van Solana uit in een Twitter thread op 25 januari 2022.

Yakovenko beweerde dat upgrades om de problemen aan te pakken in de loop van de komende 4 tot 5 weken zouden worden uitgerold en dat bepaalde upgrades al zijn geïmplementeerd.

Yakovenko stelde ook de spamproblemen vast die werden veroorzaakt door de liquidator bots, die afzonderlijke knooppunten met dubbele berichten overspoelden met een snelheid van meer dan 2 miljoen pakketten per seconde, wat een netwerkfout voor dubbele verwerking aan het licht bracht.

Met andere woorden, de duplicatie zou te laat kunnen worden uitgevoerd, na de handtekeningverificatie, en zou te lang duren om effectief te zijn. Dit is een bug die is verholpen in versie 1.8.14.

Bovendien wordt er gespeculeerd dat de in de VS gevestigde cryptocurrency beurs Coinbase van plan is opnames van SPL- of Solana Program Library tokens toe te staan, wat Solana’s alternatief is voor ERC-20.

Merk op dat dit op dit moment speculatief is en dat Coinbase geen commentaar heeft gegeven op het onderwerp.

De vermelding van deze SPL tokens zou een belangrijke ontwikkeling markeren in de richting van de token-onboarding strategie van Coinbase. Vorig jaar tweette Brian Armstrong, CEO van Coinbase, op 28 juni 2021 over hun doel om *elke* activa te vermelden waar het legaal is om dit te doen.

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 27 januari 2022 had Solana (SOL) een waarde van $ 89,80.

Om een beter beeld te krijgen van wat dit waardepunt precies betekent voor het SOL token, zullen we de hoogste waarde aller tijden bespreken naast de prestaties van de afgelopen maand.

De hoogste waarde aller tijden van de Solana (SOL) was op 6 november 2021, toen de token een waarde van $ 259,96 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH $ 170,16 hoger in waarde was of 189%.

In termen van de waarde van het token in december, bereikte het token op 2 december zijn hoogste waarde op $ 242,28.

Het laagste punt van waarde was op 14 december, toen het token in waarde daalde tot $ 151,62.

Dit betekent dat het token in waarde is gedaald met $ 90,66 of met 37%.

Met dat in gedachten is Solana (SOL) een solide koop voor $ 89,90, aangezien deze tegen eind februari 2022 $ 100 kan bereiken.

La notizia Solana prijsbeweging: hoe zal de toekomstige blockchain upgrade de waarde beïnvloeden? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*