Crypto-Prijzen.nl

Solana en Pintu lanceren NFT competitie in Indonesië

Solana en Pintu lanceren NFT competitie in Indonesië

Solana (SOL/USD) Indonesië en Pintu hebben een NFT wedstrijd aangekondigd, het Indonesia Art Project genaamd, die Indonesische makers en beeldend kunstenaars samenbrengt om de levendige, diverse lokale kunstscene te vieren, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Makers van alle vaardigheidsniveaus geaccepteerd

Gedurende een maand kunnen beeldend kunstenaars en kunstliefhebbers van alle niveaus strijden om de aandacht van lokale en internationale makers, juryleden en kunstverzamelaars. Een prijzenpot van meer dan $ 70.000 wacht op de gelukkige winnaars. Onder de lokale en wereldwijde partners van het evenement zijn Magic Eden, Metaplex, USS FEED, Serum, Project SEED, Eizper Chain, Coinvestasi en meer.

NFT’s op Solana spreken een wereldwijd publiek aan

NFT’s zijn in hun hoogtijdagen en hebben een buigpunt gecreëerd voor mensen die toegang willen krijgen tot een publiek en geld willen verdienen met hun werk. Indonesia Art Project is een kans voor lokale kunstenaars om hun NFT’s te laten zien op Solana, de snelste en meest schaalbare blockchain die een wereldwijd publiek aantrekt.

De lage vergoedingen van Solana bieden makers en artiesten een extra, niet onbelangrijke mogelijkheid om NFT’s zo betaalbaar mogelijk te maken.

Matthew Beck, partner bij Solana Ventures, zei:

Blockchain kent geen geografische grenzen en heeft aangetoond dat, ongeacht waar artiesten zijn gevestigd, er een wereldwijde gemeenschap achter hen staat. We zijn verheugd om deze samenwerking te ondersteunen en nieuwe mensen kennis te laten maken met de kracht van NFT’s en digitale kunst.

Timothius Martin, Chief Marketing Officer bij Pintu, voegde toe:

Beeldende kunst is altijd een groot deel van de Indonesische cultuur geweest. We hebben veel getalenteerde kunstenaars wiens werk misschien niet de aandacht en waardering krijgt die het verdient. Door middel van blockchain technologie geloven we dat kunstenaars hun werken kunnen uiten aan een wereldwijd publiek in de vorm van digitale kunst (NFT’s) en beloond kunnen worden in crypto activa. Pintu en het Solana netwerk delen dezelfde visie om kunstenaars in Indonesië te ondersteunen.

Over Solana

Solana is een wereldwijde staatsmachine en de meest performante blockchain ter wereld. Het geeft ontwikkelaars het vertrouwen om voor de lange termijn te bouwen door voorspelbare schaling te leveren zonder afbreuk te doen aan de beveiliging of samenstelling.

Over Pintu

Pintu is een mobiel-first crypto portemonnee en handelsplatform in Indonesië, een van de weinige cryptobeurzen in Indonesië die officieel is gelicentieerd door het ministerie van Handel. Pintu wil cryptocurrency voor iedereen begrijpelijker maken en de Rupiah helpen overbruggen naar de cryptowereld.

The post Solana en Pintu lanceren NFT competitie in Indonesië appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*