Crypto-Prijzen.nl

Solana, Cosmos en Litecoin prijsanalyse voor september 2021

Solana, Cosmos en Litecoin prijsanalyse voor september 2021

De markt voor cryptocurrency blijft goed presteren in de laatste handelsdagen van augustus 2021, Bitcoin heeft zich gestabiliseerd boven $ 48.000 ondersteuning, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Solana SOL/USD, Cosmos ATOM/USD en Litecoin LTC/USD. De markt voor cryptocurrency blijft grote investeerders aantrekken en volgens het laatste nieuws zal Coinbase $ 500 miljoen investeren in Bitcoin, Ethereum en andere crypto-activa.

Morgan Stanley heeft onlangs ook aangekondigd dat zijn investeringsfondsen meer dan 6,5 miljoen aandelen in Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hebben verworven, terwijl een ander positief nieuws is dat Allied Market Research meldde dat de wereldwijde markt voor cryptocurrency tegen 2030 $ 4,94 miljard zou bereiken.

Florian Grummes, de directeur van investeringsadviesbureau Midas Touch Consulting, zei dat hij gelooft dat de prijs van Bitcoin in de nabije toekomst zal stijgen tot $ 100.000. Solana, Cosmos (ATOM) en Litecoin zouden enkele van de beste presteerders van september kunnen zijn als deze positieve trend zich voortzet.

“Crypto’s laatste schommelingen zijn een teken dat Bitcoin mijnwerkers weer aan het werk zijn na een recent Chinees hardhandig optreden. Tegelijkertijd is er aanhoudend bewijs van meer reguliere acceptatie, en bedrijven zouden moeten overwegen om Bitcoin aan hun balans toe te voegen”, zei investeringsmanager Cathie Wood.

Solana (SOL) zou de weerstand van meer dan $100 kunnen bereiken als de positieve trend zich voortzet

Solana was een van de sterkste presteerders in augustus en er is voorlopig geen teken van een positieve trendomkering. Solana zou nog meer kunnen bereiken in de aanhoudende bullmarkt, en als de prijs boven de weerstand van $ 100 springt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 110 of zelfs hoger kunnen liggen.

Bron: tradingview.com

Aan de andere kant, als de prijs onder $ 80 daalt, zou het een stevig verkoopsignaal zijn en hebben we de open weg naar het ondersteuningsniveau van $ 60.

Cosmos (ATOM) zou zich opnieuw kunnen stabiliseren boven de weerstand van $30

De prijs van Cosmos (ATOM) is sinds begin augustus 2021 gestegen van $ 12,6 naar $ 24 en de huidige prijs ligt rond de $ 21.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 26 springt, zou het een signaal zijn om ATOM te verhandelen, en het volgende koersdoel zou rond de $ 30 kunnen zijn. Aan de andere kant, als de prijs onder de $ 18 ondersteuning daalt, zou het een stevig verkoopsignaal zijn dat we de open weg naar $ 16 of zelfs $ 15 hebben.

Litecoin (LTC) blijft boven $170 handelen

De prijs van Litecoin is sinds begin augustus 2021 gestegen van $ 144 naar $ 190, en de huidige prijs ligt rond de $ 174.

Bron: tradingview.com

Als de prijs weer boven $ 190 springt, zou dit een signaal zijn om Litecoin te verhandelen, en het volgende koersdoel zou rond de $ 200 kunnen zijn. Het kritieke ondersteuningsniveau ligt rond de $ 160, en als de prijs het breekt, zou dat een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Augustus was tot nu toe een zeer positieve maand voor de cryptocurrency markt, Bitcoin heeft zich gestabiliseerd boven $ 48.000 ondersteuning, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Solana (SOL), Cosmos (ATOM) en Litecoin (LTC). De markt voor cryptocurrency blijft grote investeerders aantrekken en volgens het laatste nieuws zal Coinbase $ 500 miljoen investeren in Bitcoin, Ethereum en andere crypto-activa.

The post Solana, Cosmos en Litecoin prijsanalyse voor september 2021 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*