Crypto-Prijzen.nl

Solana bereikt de top 10 na het betreden van de NFT markt

Solana bereikt de top 10 na het betreden van de NFT markt

De belangstelling voor DeFi en NFT’s is het afgelopen jaar explosief gestegen en heeft zelfs institutionele aandacht weten te trekken. Zozeer zelfs dat Solana’s recente toetreding tot de NFT markt zijn eigen token, Solana (SOL/USD), de boost gaf die het nodig had om de top 10 op de crypto lijst te betreden.

Na de afgelopen week met 36% te zijn gestegen, staat SOL nu als de 8e grootste cryptocurrency ter wereld. Zijn opmars naar de hogere rangen stelde het zelfs in staat Uniswap’s UNI naar de 11e plaats te duwen, net na Polkadot’s DOT/USD, die momenteel de 10e plaats inneemt.

Om SOL verder te laten groeien, zou zijn marktkapitalisatie met nog eens $ 8 miljard moeten stijgen, aangezien het momenteel $ 29,1 miljard bedraagt, en DOGE loopt nog steeds voor op de munt met $ 37 miljard. Wat betreft de prijs van de munt, deze staat momenteel op $ 99,98, na onlangs te zijn gedaald van $ 101,44, wat aangeeft dat de weerstand bij $ 100 nog steeds behoorlijk sterk is.

SOL stijgt samen met andere Ethereum alternatieven

Volgens Amber Group, een bekend cryptobedrijf voor financiële dienstverlening, is de institutionele vraag naar SOL de afgelopen weken enorm gestegen. Vanwege de sterke interesse heeft Osprey Funds onlangs de Osprey Solana Trust geregistreerd bij de Amerikaanse SEC, zodat die rijke beleggers op een gemakkelijke manier bij het token kunnen komen.

Amber Group wees er ook op dat SOL niet de enige is, aangezien Ethereum (ETH/USD) alternatieven de laatste tijd een hoge vlucht nemen. Afgezien van Solana zelf, zagen Cosmos (ATOM/USD), Avalanche en Luna allemaal grote hoeveelheden geld instromen, waarbij hun tokens de afgelopen maand met meer dan 80% zijn gestegen ten opzichte van ETH.

In zijn recente essay, genaamd Solana Summer, merkte Packy McCormick op dat mensen SOL begonnen te kopen, de snelheid en lage transactiekosten ervoeren, en gewoon optimistischer werden en meer wilden. De echte hype komt echter van NFT’s. Solana is een goede plek om toegang te krijgen tot NFT’s en DeFi projecten, die beide steeds meer belangstelling krijgen. Met dat in gedachten zijn er nu voorspellingen die beweren dat de SOL kan oplopen tot $ 145, en dat NFT’s de sleutel zullen zijn om deze hoogten te bereiken.

The post Solana bereikt de top 10 na het betreden van de NFT markt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*