Crypto-Prijzen.nl

SoG makers lanceren NFT History Museum

SoG makers lanceren NFT History Museum

EverdreamSoft, de makers van de veelgeprezen P2E blockchain-game Spells of Genesis, hebben een NFT History Museum op CryptoVoxels gelanceerd om de vijfde verjaardag van SoG te vieren, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Spells of Genesis was een van de eerste play-to-earn games in de blockchain industrie en de eerste op blockchain gebaseerde game voor mobiele apparaten, en vormde het toneel voor een bloeiende industrie met veel bloeiende projecten van vandaag.

Meeslepende weergave van onderling verbonden universums

De tentoonstelling bevat verschillende toonaangevende NFT collecties en enkele vintage SoG kaarten, die een meeslepende weergave bieden van onderling verbonden universums en ervaringen.

Het NFT museum was enkele maanden in de maak en presenteert een niet-limitatieve reeks cruciale troeven en projecten. Bovendien hebben alle uitgelichte collecties de voortdurende evolutie van digitale activa vooruit geholpen.

Spells Of Genesis CEO Shaban Shaame merkte op:

We zijn erg verheugd om de lancering te vieren van een NFT History Museum dat enkele van de meest historische en iconische NFT projecten in de industrie naar voren brengt. We zijn verheugd aan te kondigen dat de community vanaf 2017 ook enkele van onze vintage verzamelobjecten zal kunnen zien.

In het NFT Museum zijn onder andere de volgende collecties, projecten en evenementen te zien:

  • Bitcoin (Genesis blokmining)
  • FDCard
  • Counterparty
  • RAREPEPE (Nakamotor kaart)
  • Etheria
  • Quantum
  • Axie Infinity (AXS/USD)
  • Cryptopunks
  • Mooncats

De showcase vindt plaats op het dak van het museum en stelt bezoekers in staat een deel van de geschiedenis van blockchain gaming [her]ontdekken, met een nieuwe kaartshowcase die elke maand een aanwinst uit de SoG 2017 collectie weergeeft.

De kaart die wordt weergegeven, zal dienen als toegangspoort tot de Spells of Genesis Showroom, die op 20 april op CryptoVoxels wordt gelanceerd. Wanneer bezoekers op de kaart klikken, worden ze rechtstreeks naar de showroom gebracht.

Speciale korting op kaart van de maand

Last but not least is er een speciale korting op de kaart van de maand in de online winkel van EverdreamSoft. Een van de bezoekers die in april het Gouden Boek van het NFT Museum tekent, ontvangt een Spells of Genesis kaart uit 2017. Ook kunnen bezoekers eind 2022 exclusief toegang krijgen tot een SoG ervaring.

Het bericht SoG makers lanceren NFT History Museum verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*