Crypto-Prijzen.nl

Snoop Dogg en Champ Medici sluiten zich aan bij MOBLAND om digitale wiet in de metaverse te lanceren

Snoop Dogg en Champ Medici sluiten zich aan bij MOBLAND om digitale wiet in de metaverse te lanceren

Hiphop ster Snoop Dogg werkt samen met de populaire metaverse game MOBLAND in maffiastijl, om digitale cannabis naar de metaverse te brengen.

Door de samenwerking zal MOBLAND het allereerste Grow-and-Earn project van het ecosysteem aanbieden. Er komen Snoop Dogg digitale wiet plantage NFT’s in beperkte oplage, merkte MOBLAND op in de aankondiging.

Het aanbod van digitale wiet plantages en bedrijfsgebouwen zal ook NFT inhoud bevatten van crypto-investeerder Champ Medici.

Profiteren van de ‘paradigmaverschuiving’

Een groot aantal beroemdheden en artiesten over de hele wereld zijn enkele van de grootste voorstanders van NFT’s geworden. Paris Hilton en NFL-ster Tom Brady zijn twee van de meest bekende. Snoop Dogg is de andere.

Calvin Brodus – dat is de echte naam van de hiphop ster – is ook een verzamelaar geweest, terwijl hij een investering in Bored Ape Yacht Club ontwikkelaar Yuga Labs beschouwt als een van zijn belangrijkste aankopen in deze ruimte.

De samenwerking met MOBLAND komt vlak na Snoop Dogg’s lancering van een NFT-collectie op de Cardano (ADA) blockchain. De onderneming, slechts een van de meest recente van de ervaren rapper, betrof ook Champ Medici.

De twee sloten een deal met het NFT-platform Clay Nation, waardoor fans en verzamelaars toegang krijgen tot verschillende NFT’s. Deze omvatten niet-uitgebrachte muziek, iconische verzamelobjecten en ‘pitches’ in beperkte oplage.

Over zijn samenwerking met de Mafia Metaverse game zei Snoop Dogg:

Mijn zoon liet me het belang zien van een samenwerking met MOBLAND, om de allereerste digitale wiet kwekerijen als NFT’s te introduceren. Er is hier een paradigmaverschuiving gaande en ik wil hierin voorop lopen.

Metaverse en GameFi groei stimuleren

MOBLAND wil de samenwerking niet alleen gebruiken om digitale cannabis naar de metaverse te brengen, maar ook om nieuwe adoptie in GameFi te stimuleren. Het MOBLAND team is van plan om de bedrijfsgebouwen in de metaverse later dit kwartaal te lanceren, aldus mede-oprichter Roy Liu.

MOBLAND heeft steun gekregen van verschillende engel-investeerders, waaronder Terraform Labs Do Kwon, Twitch-medeoprichter Justin Kan, Illuvium-mede-oprichter Kieran Warwick en voormalig Parafi Capital-partner Santiago R. Santos.

​​Animoca Brands en Spartan Group behoren ook tot de toonaangevende durfkapitaalbedrijven om het project te ondersteunen.

Het bericht Snoop Dogg en Champ Medici sluiten zich aan bij MOBLAND om digitale wiet in de metaverse te lanceren verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*