Crypto-Prijzen.nl

SNACKCLUB haalt $ 9 miljoen aan seed-financiering binnen om revolutie teweeg te brengen in blockchain gaming

SNACKCLUB haalt $ 9 miljoen aan seed-financiering binnen om revolutie teweeg te brengen in blockchain gaming

SNACKCLUB, een innovatief zusterbedrijf van LOUD, het snelgroeiende wereldwijde merk van gaming met 300 miljoen geconsolideerde volgers en de eerste gaming-instelling die een miljoen YouTube-weergaven heeft bereikt, heeft $ 9 miljoen aan seed-financiering opgehaald. Dit geld is bestemd om een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te onthullen, die zich inzet voor het heroverwegen van gamecontrole.

Web3 maakt play-to-earn mogelijk

Over het algemeen hebben gamers geen controle over het geld, de uitrusting of eigendommen die ze hebben vergaard tijdens de vele uren die ze hebben besteed aan het spelen van videogames. Door de wijdverbreide acceptatie van Web3, kunnen mensen in-game objecten (munten) naar een externe blockchain wallet sturen. Waardoor aan activa onmiddellijk waarde wordt toegekend en de liquiditeit wordt verschaft die nodig is, om een nieuwe wereldeconomie te lanceren.

LOUD mede-oprichter en SNACKCLUB managing partner Jean Ortega zei:

LOUD is altijd een gemeenschapsgerichte organisatie geweest. SNACKCLUB zal die toewijding verhogen door te investeren in de technologie, het platform en de uitgeverspartners die het potentieel van blockchain-gaming naar onze gemeenschap zullen brengen. We hebben nog een lange weg te gaan, maar deze investeringen zullen het hoe en waarom veranderen achter de beslissing van een gamer om te spelen.

SNACKCLUB wordt bestuurd door community leiderschap

Als DAO zou SNACKCLUB binnenkort worden bestuurd door een community commando structuur, die fans in staat zou stellen eerlijk deel te nemen aan de activiteiten van het bedrijf. Door het maken van essentiële keuzes. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Iedereen die ouder is dan 18 jaar en toegang heeft tot het internet is welkom om deel te nemen. Bovendien zullen de meeste bestuursrechten en eigendommen van SNACKCLUB worden behouden voor onboarding van de gemeenschap, na de voltooiing van een strategische visie later in het jaar.

Ascensive Assets, Animoca, Formless Capital, Mechanism, Jump Crypto, Shima Capital en OP Crypto behoren tot de investeerders die deelnamen aan de startronde van $ 9 miljoen. De belangrijkste investeerder en Mechanism-partner van de financieringsronde, Marc Weinstein, zei:

Als zusterbedrijf van LOUD lanceert SNACKCLUB met toegang tot een directe en gepassioneerde community die graag de toekomst van gaming wil verkennen. We zijn verheugd om de inspanningen van SNACKCLUB te ondersteunen om die toekomst te realiseren door een ecosysteem te bieden dat eigendom, eerlijkheid en transparantie bevordert. Vooral voor een regio waar zelfs een klein inkomen, een lange weg kan gaan.

Het bericht SNACKCLUB haalt $ 9 miljoen aan seed-financiering binnen om revolutie teweeg te brengen in blockchain gaming verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*