Crypto-Prijzen.nl

Smooth Love Potion bullish: hier koop je Smooth Love Potion

Smooth Love Potion bullish: hier koop je Smooth Love Potion

Smooth Love Potion vertoont meer tekenen van kracht en is extreem alert omdat dit misschien nog maar het begin van zijn rally is. Het heeft tot nu toe ongeveer 5% gewonnen.

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over Smooth Love Potion: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plekken om nu Smooth Love Potion te kopen.

Beste plekken om nu Smooth Love Potion te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Smooth Love Potion?

Smooth Love Potion is een token dat je kunt verdienen door het Axie Infinity-spel te spelen. Een paar uur geleden (tijdens het ter perse gaan) postte Axie dat er meer dan een half miljoen mensen tegelijk aan het spelen waren.

SLP dient ter vervanging van ervaringspunten. Het is een ERC-20-token, waarmee spelers digitale huisdieren in het spel kunnen fokken. Er is een limiet aan het aantal dat je kunt fokken. Deze limiet is ingesteld om de inflatie te beheersen.

Spelers moeten misschien 15 kampioenschappen winnen om genoeg SLP te krijgen voor hun eerste ras, dus het is zeker een spel dat geduld vereist. Je kunt SLP op de open markt kopen om een voorsprong te krijgen.

Moet ik nu Smooth Love Potion kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van je portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Smooth Love Potion prijsvoorspelling

De voorspelling van GOV Capital is vrij negatief; ze denken dat SLP in februari volgend jaar naar 0 zal crashen. Digital Coin is veel optimistischer. Ze voorspellen dat het in 2025 $0,04 zal bereiken, een stijging ten opzichte van de huidige prijs van $0,026.

Ten slotte is Price Prediction ook bullish. Ze voorspellen dat de prijs zal stijgen van $0,026 in 2022 tot $0,07 in 2025 en net onder $0,5 in 2030.

Smooth Love Potion op social media

The post Smooth Love Potion bullish: hier koop je Smooth Love Potion appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*