Crypto-Prijzen.nl

SMArtX kondigt 14 nieuwe investeringsstrategieën aan

SMArtX kondigt 14 nieuwe investeringsstrategieën aan

SMArtX Advisory Solutions, architect van TAMP, het SMArtX turnkey asset management platform en een belangrijke innovator in unified managed accounts (UMA) technologie, heeft 14 nieuwe investeringsstrategieën toegevoegd, waarbij cryptostrategieën centraal staan, zo leerde Invezz uit een persbericht.

TAMP voegde 11 verschillende bedrijven toe, waarmee het SMArtX platform meer dan duizend model-traded en manager-traded afzonderlijke accountstrategieën ondersteunt van een diverse groep van 248 vermogensbeheerders.

Samenwerking met zes nieuwe bedrijven

SMArtX werkt samen met zes nieuwe bedrijven: Laurus Investment Counsel, Eulav Asset Management, Old West Investment Management, Lord, Abbett & Co., Newfound Research en Scharf Investments. De technologie-innovator van UMA distribueert en verhandelt deze nieuwe aanbiedingen op zeven bewaarplatforms via zijn bekroonde cloudgebaseerde oplossing.

Evan Rapoport, CEO van SMArtX Advisory Solutions zei:

SMArtX blijft zijn gevarieerde reeks beleggingsstrategieën verdiepen met de toevoeging van deze maand van aandelen, vastrentende waarden, activaspreiding en cryptostrategieën aan het platform. Ons bedrijf is altijd trots geweest op zijn vermogen om tegemoet te komen aan de beleggingsdoelstellingen van elke klant door onderscheidende en innovatieve beleggingsoplossingen te bieden die vaak nergens anders te vinden zijn.

Vijf bestaande bedrijven voegen nieuwe strategieën toe aan het platform: Dana Investment Advisors, HGK Asset Management, IDX Insights, Lear Investment Management en LMCG Investments.

Aanhoudende groei gedreven door TAMP en API’s

Twee belangrijke technologische toepassingen stimuleren de aanhoudende groei van SMArtX: het kant-en-klare TAMP aanbod, ontwikkeld met behulp van de eigen UMA technologie van SMArtX Advisory Solutions, en de mogelijkheid om die aangepaste UMA technologie verder te gebruiken via API’s om te voldoen aan de behoeften van RIA platforms, grote ondernemingen , en hybride broker dealers.

SMArtX President & COO Jonathan Pincus zei:

Het vermogen om effectief toegang te krijgen tot en continu te handelen in strategieën in volatiele markten is een noodzaak geworden voor adviseurs die hun praktijk uitbreiden. In plaats van uren of zelfs dagen te besteden aan het in- en uitstappen van posities tussen accounts, maken we gebruik van technologie om de operationele last van het handelen te verminderen en geven we adviseurs meer tijd om klanten te vinden en te bedienen.

Het bericht SMArtX kondigt 14 nieuwe investeringsstrategieën aan verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*