Crypto-Prijzen.nl

Smartlink breidt aanwezigheid op het Tezos netwerk uit

Smartlink breidt aanwezigheid op het Tezos netwerk uit

Gedecentraliseerd, op Tezos (XTZ/USD) gebaseerd escrow smart contract platform Smartlink heeft vandaag aangekondigd dat het zijn aanwezigheid in het ecosysteem heeft uitgebreid door een zakelijke bakker te worden. Smartlink garandeert lage verwerkingskosten en zeer betrouwbare transacties door zijn end-to-end online escrow oplossingen, terwijl het de noodzaak wegneemt om dure derde partijen in te schakelen. Smartlink helpt bij het valideren van transacties op de Tezos blockchain door bakker te worden.

Toetreden tot de gelederen van Ubisoft, Exaion en Wakam

Smartlink treedt toe tot de gelederen van verzekeringsmaatschappij Wakam, wereldwijde gaminggigant Ubisoft en cloudprovider Exaion. Meer dan 400 bakkers wereldwijd nemen dagelijks deel aan het beveiligen van het Tezos netwerk.

Failsafe, end-to-end betalingsoplossing

Smartlink verlaagt het risico op fraude en helpt fondsen te beschermen die betrokken zijn bij transacties via meerdere blockchain netwerken via zijn volledige betalingsoplossing, die een ingebouwde escrow-module bevat om eenvoudige en naadloze transacties te garanderen. De services van het slimme contractplatform dekken meer dan 15 van de beste ERC-20 tokens, waardoor het mogelijk wordt om een escrow betalingsoplossing van de volgende generatie te creëren. De tokens zorgen voor verhandelbaarheid met betrouwbare afwikkeling en lage gaskosten omdat ze zijn verpakt in 1,2 Tezos standaard FA-tokens.

CEO en oprichter van Smartlink Ben Constanty zei:

“Ik ben er nu meer dan ooit van overtuigd dat we de beste technologische beslissing hebben genomen door voor Tezos te kiezen. De belofte van dit netwerk komt overeen met dezelfde ambitieuze doelen die we hebben voor ons platform. We zijn verheugd onze toewijding aan dit ecosysteem te versterken door een medebakker vandaag.”

Tezos is ontworpen om op de hoogte te blijven, waardoor het zich onderscheidt van andere blockchain protocollen. Het upgrademechanisme en de modulaire architectuur beperken verstoringen en bieden verbeterde functies en regelmatige upgrademogelijkheden in de loop van de tijd. Het gebruikt ongeveer 2 miljoen keer minder energie dan een proof of work netwerk als een Proof of Stake netwerk. In 2021 steeg de activiteit op het netwerk van Tezos met 1.200 procent. Het netwerk beschikt over enkele van de meest populaire DeFi- en NFT-toepassingen.

“We zijn altijd verheugd om te zien dat projectleiders steeds meer betrokken raken bij ons ecosysteem. Smartlink belooft veel en de dynamiek die zijn teams uitdrukken zal een pluspunt zijn voor ons allemaal”, zegt Michel Mauny, president van Nomadic Labs.

The post Smartlink breidt aanwezigheid op het Tezos netwerk uit appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*